pogledajte

Uživaju u malim stvarima: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u Beogradu! (FOTO)

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović iskoristila je nekoliko dana da sa suprugom, nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom obiđe roditelje u Beogradu

Vip priča
Autor:
Uživaju u malim stvarima: Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u Beogradu! (FOTO)
Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajgerom, Foto: Profimedia

Kako je poznato da par svuda zajedno putuje, te da ne vole da se odvajaju kada im obaveze dozvoljavaju, Ana i Švajni su nedavno iz Majorke stigli u Beograd, a juče tokom prepodneva zaputili su se u obližnji restoran na ručak.

I Bastijan se pohvalio: Ovako je objavio da je Ana Ivanović trudna! (FOTO)

A post shared by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on

Ana je bila jednostavno obučena, nosila je široki duks i crne pantalone, pa se nasmejana i raspoložena, sa suprugom i bratom Milošem smestila u obližnji restoran oko 11 časova.

– Par nije skidao osmeh s lica, a čitavo jutro za doručkom su se šalili i pričali o uobičajenim temama. Švajni i Ana su se sve vreme grlili, šaputali jedno drugom na uvo i mnogi su primetili da ljubav cveta, ali i da teniserka bez trunke šminke izgleda prelepo – kaže izvor sa lica mesta.

Švajnštajgerovi su oko podneva zagrljeni napustili restoran, a odmah za njima izašao je Miloš. Ana se nije obazirala na paparace i sve vreme se držala za stomak, a iako je jedna od najlepših srpskih sportistkinja do sada na sve načine pokušavala da sakrije stomak, ovaj put joj to nije pošlo za rukom.

Lepa trudnica na odmoru: Ana Ivanović uživa u tropskim krajevima! (FOTO)​​​​​​​

Bastijan i Ana se se zajedno sa njenim bratom uputili u stan u kojem žive kada su u Beogradu, da bi ubrzo po Anu došao otac Miroslavi kako bi zajedno otišli da usput pokupe majku Draganu.

– Uputili su se na ručak u stan koji je u vlasništvu Aninog oca, a tamo su boravili oko dva sata, da bi potom nastavili da se voze – završava izvor.

Budući da je juče čitav dan padala kiša, Ana je odabrala udobnu garderobu i zimske čizme. Majka Dragana je sve vreme bila uz nju i nosila veliki crni kišobran, kako bi zaštitila svoju mezimicu.

Za to vreme Bastijan Švajnštajger nastavio je sa uobičajenim aktivnostima, koje nakon doručka uključuju trening kod poznatog beogradskog trenera, a potom je s Aninim bratom nastavio vožnju po Beogradu.

Zaljubljeni par uživa na moru: Ana Ivanović u kupaćem kostimu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs