Nikad ga nije upoznao

On ima milione, a sin mu je beskućnik: Dobio ga je sa ljubavnicom, jedva ga priznao! (FOTO)

Džonatan inače živi u Nju Džerziju u skloništu za beskućnike, a kaže da ima sreće ako uspe da dođe do ćebeta

Vip priča
Autor:
On ima milione, a sin mu je beskućnik: Dobio ga je sa ljubavnicom, jedva ga priznao! (FOTO)
Foto: Profimedia

Muzičar Džonatan Berkeri ima 29 godina, beskućnik je, a inače i biološki sin legendarnog Toma Džonsa. Berkeri nikad nije upoznao svog oca, a tvrdi da bi želeo da ga upozna pre nego bude prekasno. Džonatan inače živi u Nju Džerziju u skloništu za beskućnike, a kaže da ima sreće ako uspe da dođe do ćebeta, jer tamo živi i spava preko 30 muškaraca svaku noć. Mladić nema niti svoj stan, a njegov otac ima milionsku imovinu. Tom Džons nedavno je prodao i vilu u Los Anđelesu u vrednosti od nekoliko miliona dolara.

Ona je uspela da ukroti najvećeg zavodnika 20. veka: Ja sam se u njega zaljubila i želela da budem sa njim do kraja života!

foto: Profimedia

Džons nije javno priznao Džonatana, ali je sud naredio DNK analizu kojom je potvrđeno da je Tom zaista otac mladog muzičara. Naime, u oktobru 1987. Tom Džons je spavao s manekenkom Ketrin Berkeri koja je potom ostala trudna. Pozvao ju je na koncert i večeru, a zatim su završili u njegovom apartmanu. Ubrzo je Ketrin javila Tomu da je trudna, ali joj je on na to poručio da uradi šta mora. Ona je odlučila da rodi svog sina, a Džons je odbijao da prizna očinstvo.

Sklonište za beskućnike
Sklonište za beskućnikefoto: Profimedia

Iako je kasnije dokazano da mu je Džonatan zaista sin, Džons se s njim nije hteo sresti. Sve je i sam komentariso 2008. godine, govoreći da to nije bilo nešto što je planirao. "Da mi je to bilo u planu, učinio bih više od samog financijskog dela. Pao sam na zavođenje", zaključio je Džons. S druge strane, Tom Džons sa svojoj pokojnom suprugom ima sina Marka. Džonatan nije upoznao ni polubrata, iako im se obojici javljao. Poznato je da je Tom Džons celog života i tokom braka imao ljubavne avanture.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs