Pogrešan potez

Elizabetina osveta nakon 57 godina: Ko tračari o kraljici, stići će ga ovakva kazna!

Kompanija izgubila "kraljevske preporuke" koje je imala od 1960. godine

Vip priča
Autor:
Elizabetina osveta nakon 57 godina: Ko tračari o kraljici, stići će ga ovakva kazna!
Foto: Reuters / Hannah Mckay

Kompanija koja je britansku kraljevsku porodicu decenijama snabdevala donjim vešom, ostala bez prestižnog posla.

Naime, Rigbi i Peler kompanija koja proizvodi donji veš čitavih 57 godina bila je "zvanični snabdevač" britanske kraljice i drugih dama iz kraljevske porodice.

Ali, kada je Džun Kenton, koja je ovu kuću transformisala u vodeći svetski brend na ovom polju, napisala knjigu, sve se preokrenulo.

Poslovni odnos Kentonove s kraljicom Elizabetom II završen je ubrzo pošto je u martu 2016. objavljena njena knjiga pod naslovom "Storm in a D-Cup" ("Oluja u D-korpi").

Otkriveno da je kompanija izgubila "kraljevske preporuke" koje je imala od 1960. godine, jer je Kentonova pisala o uzimanju kraljičinih mera, detaljno opisujući kako je kraljica tada bila polugola, a da su se u prostoriji nalazili i njeni psi.

U knjizi su takđe izneti i intimni detalji o probama princeze Dajane, Kraljice Majke i princeze Margarete.

Šokantne tvrdnje prijatelja Kejt Midlton: Ona zna da je sledeća, završiće kao princeza Dajana!

foto: AP / Chris Jackson

Kentonova je promovisala knigu predstavljajući se kao vodeći britanski "si*olog", a jedan od slogana bio je da i "najvećim damama treba dobra podrška", a detaljno je opisivala i prvu probu sa kraljicom koja sada ima 91 godinu.

"Treba li da vam kažem šta radim?", pitala je kraljica Kentonovu. "Pravim se da slušam Margaretu, i onda, kad ona izađe, poručim ono što želim."

U intervjuima, Kentonova je otkrila i da je ledi Di ne samo dolazila na probe, već i poručivala kupaće kostime dizajnirane u Izraelu i prihvatala reklamne plakate na kojima su bile manekenke u donjem vešu i kupaćim kostimima, da bi ih dala prinčevima Vilijamu i Hariju koji su u to vreme bili na Itonu.

Juče je i zvanično potvrđeno da je prekinuta saradnja britanske kraljevske kuće sa ovom kompanijom, kao i da će Rigbi i Peler morati da povuku sve reklamne materijale koji bi ukazivali na to da su bili zvanični snabdevač kraljevske porodice, ali je portparol Bakingemske palate izjavio da "nikada ne komentarišu pojedinačne kompanije".

Inače, brushalteri kuće Rigbi i Peler koštaju više od 110 evra, a i gaćice imaju skoro istu cenu.

Sestra Megan Markl oštro odgovorila na tvrdnje princa Harija: Iznela sve prljave porodične tajne!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs