obavezno pročitajte

Meganin brat alkoholičar uperio verenici pištolj u glavu: Za sve krivi buduću princezu! (FOTO)

Dok se u Velikoj Britaniji Megan druži sa Harijevom porodicom koja ju je srdačno primila, neki članovi njene porodice u Americi trenutno su u velikim problemima

Vip priča
13:04h Autor:
Meganin brat alkoholičar uperio verenici pištolj u glavu: Za sve krivi buduću princezu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Meganin polubrat se za Novogodišnju noć posvađao sa svojom verenicom u svom domu, a drama se završila tako što ju je policija odvela u zatvor gde je provela dve noći. Razlog što su je uhapsili je nasilje u porodici.

Tom krivi Megan i kraljevsku porodicu za pritisak koji par ima od kada su se zvanično verili i to što i oni od tada žive pod budnim okom javnosti.

- Nije lako, njena veza sa princom Harijem je celu našu porodicu stavila pod reflektore. Ne pomaže ni to što imamo probleme, a tvoja sestra je verena za člana kraljevske porodice. To je medijima onda još interesantnije i ne puštaju nas na miru.

15 stvari koje Megan Markl neće smeti da radi nakon udaje: Ne bi se sve devojke menjale sa njom! (FOTO)

foto: Profimedia

Meganin polubrat Tom Markl je prošle godine je u pijanoj svađi svojoj verenici uperio pištolj u glavu. Oboje su bili pod dejstvom alkohola, nakon čega su se zajedno prijavili savetovalištu.

- Pod velikim smo stresom zbog tolikog interesovanja. U nekom momentu shvatiš da si počeo da piješ više nego ranije samo da što manje osećaš pritisak.

Megan i Hari ludi od ljubavi, pozdravljali sve prolaznike: Buduća princeza oduševila stilom! (FOTO)

foto: Profimedia

Tom je ispričao da je Darlin, njegova verenica, počela da ga udara pesnicama, ali je kasnije promenio priču i rekao da su modrice koje je zadobio nisu rezultat njenih udaraca.

Princ Hari i Megan su dočekali Novu godinu u Monaku, visokom društvu i zabavi koju je organizovao princ Albert od Monaka i za ovaj okršaj saznali nekoliko dana kasnije. Megan se nije oglasila povodom ovog događaja.

Tom (51) koji deli istog oca sa budućom princezom Megan Markl, je rekao da je Darlin (37) prvo bila u baru u kojem je već počela da pije, da bi nešto kasnije došla kući gde se odmah uhvatila za flašu viskija.

- Počeli smo da se raspravljamo, psujemo i to se pretvorilo u ozbiljnu svađu, priznao je Tom.

- Možda sam rekao da je me Darlin pretukla, rekao je Tom. Uhapsili su je pod optužbom za nasilje u porodici.

Tom je posle dva dana platio 1.000 dolara kaucije i izbavio svoju verenicu Darlin iz zatvora.

- Oboje smo pili. Sedeo sam na kauču, ustao naglo, udario se i zadobio povredu na licu.

Okružni sudija je odbacio optužbe protiv Darlin.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs