pogledajte

Maraja se ovoga puta nije obrukala: Oduševila Njujorčane novogodišnjim nastupom na Tajms skveru! (VIDEO)

Njujorčani su 2018. godinu dočekali, tradicionalno, na Tajms skveru na ledenih minus 12 stepeni uz tradicionalno spuštanje blistave kristalne kugle, konfete i veličanstveni vatromet, ali je prisutnih ipak bilo manje nego prethodnih godina

Vip priča
Autor:
Maraja se ovoga puta nije obrukala: Oduševila Njujorčane novogodišnjim nastupom na Tajms skveru! (VIDEO)
Maraja Keri, Foto: Profimedia

Maraja Keri se ovoga puta nije obrukala i pored najniže temperature u Njujorku od 1907. godine.

Pevačica je, za razliku od propalog nastupa na prošlogodišnjem dočeku u Njujorku kad je imala tehničkih problema sa muzičkom matricom, ovoga puta uspešno nastupila, a između dve pesme je tražila topao čaj, prenosi AP.

Pevačica neprepoznatljiva: Maraja Keri se ugojila, ima čak 120 kilograma! (FOTO)

Proslavu je uveličalo tradicionalno spuštenje kristalne kugle „Voterford“, koja je ove godine imala 3,5 metra u prečniku i težinu od 5.385 kilograma, a bila je obložena sa 2.688 trouglova koji menjaju boju poput kaleidoskopa pod jakim osvetljenjem.

Bezbednost je bila pojačana, pri čemu su garaže u okolini Tajms skvera bile zatvorene, dok su detektivi bili stacionirani u blizini hotela radeći sa bezbednosnim zvaničnicima na sprečavanju eventualnih snajperskih napada.

Hiljade uniformisanih policajaca bilo je raspoređeno na ulicama, a betonski blokovi i komunalni kamioni blokirali su pristup vozila bezbednoj zoni u kojoj su se okupili građani, koji su prethodno morali da prođu kroz desetak kontrolnih punktova.

Policija je procenila da su mere obezbeđenja proslave Nove godine u Njujorku koštale 7,5 miliona dolara.

Inače, ova Novogodišnja noć u Njujorku bila je najhladnija od 1907. godine, kada je zabeleženo 17 Celzijusovih stepeni ispod nule.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs