Prvi put progovorio

Šaban Šaulić iskreno o odrastanju: Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome!

Kralj narodne muzike nedavno je otkrio detalje iz svoje mladosti

Vip priča
15:34h Autor:
Šaban Šaulić iskreno o odrastanju: Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome!
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Njegova zavidna karijera traje već decenijama, te i ne čudi što je baš Šaban Šaulić zasluženo poneo titulu kralja muzike.

Ipak, da su okolnosti bile drugačije, Šabana bismo imali prilike da upoznamo u jednoj potpuno drugačijoj profesiji. Naime, poznati pevač ne krije da je u mladosti bio veoma aktivan, a da mu je omiljeni sport fudbal.

Ipak, malo ko zna da je Šaban imao prilike da započne sjajnu karijeru u ovom sportu. Šaban je nedavno otkrio da je bio veoma brz i spretan u fudbalu, te da je maštao da se ostvari upravo na ovom polju.

Pomirili se Šaban Šaulić i Goca: Na rođendanu Lepe Brene nazdravljali svom braku i deci! (FOTO)

foto: Kurir / Stefan Jokić

Međutim, kralj narodne muzike je zbog pritiska porodice bio upućen i na nešto sasvim drugačije.

"Četiri godine sam morao da boksujem jer mi je stric bio bokser i naredio mi je da to radim. Ali imao sam sreće, nisu me prebijali, nisam imao modrice. Ni roditelji nisu znali da ću da pevam. Siroti roditelji nisu imali vremena da se bave mnome. Stric, kad se napije, uvede me u kafanu i kaže: "Ajde, pevaj". Ja onako prljav uzimam mikrofon i pevam. Onda je jedan violinista čuo za mene, došao je da me čuje i tako je počelo", kazao je Šaulić u ispovesti za Kurir.

Ilda Šaulić o prvim trenucima nakon rođenja ćerke: Plakali smo i deda Šaban i ja!

foto: Kurir / Dragan Kadić

Šaban je ponosan na decu Sanelu, Ildu i Mihajla, ali priznaje da sina kritikuje što se još nije oženio:

"Imam zlatnu decu. Puno mi je srce kad mi prijatelji kažu da su mi deca vaspitana i kulturna. Nikad nisu imali gaf, jedino me zabrinjava magarac Mihajlo. Ja ga tako iz milošte zovem. Povremeno mu nabacim: „Ajde da se ženiš.“ On čuje i ne čuje, pa mi kaže: „S kim tata kad su sve starlete?“ Neću da se mešam u njegov izbor, nek dovede i starletu jer ni meni se niko nije mešao. Samo da ubrza malo da bi bilo još unučića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs