Obavezno pročitajte

Hit serija otkriva nove detalje iz života kraljevske porodice: Princ Filip imao aferu sa slavnom balerinom! (FOTO)

Iako, barem naizgled, njihov brak, koji traje već 70 godina, izgleda savršeno, ono što se krije ispod površine iznenadilo je sve.

Vip priča
13:04h Autor:
Hit serija otkriva nove detalje iz života kraljevske porodice: Princ Filip imao aferu sa slavnom balerinom! (FOTO)
Princ Filip. Kraljica Elizabeta II i balerina Galina Ulanova, Foto: Profimedia

Zahvaljujući hit seriji "Kruna", gledaoci širom planete mogli su da zaključe da je princ Filip bio neveran svojoj kraljici, a ona je to znala.

Druga sezona popularne serije "Kruna" ne prestaje da otkriva nepoznate detalje iz života britanske kraljevske porodice. Nakon što se otkrio animozitet između kraljice Elizabete II i tadašnje američke prve dame Džeki Kenedi sada se javno progovorilo i o vanbračnim aferama princa Filipa.

Kraljica Elizabeta i princ Filip svojom odlukom razočarali Britance: Ovo od njih nisu očekivali!

foto: Profimedia

Iako su kraljica i princ Filip u braku od 1947. godine pa su nedavno proslavili 70. godišnjicu, čini se kako je princ itekako voleo da "švrlja". U novoj epizodi serije implicira se da je princ Filip imao aferu sa svetski poznatom balerinom Galinom Ulanovom. Sve je to saznala i kraljica kada je, tokom petomesečne turneje na kraljevskoj jahti Britaniji, odlučila da sakrije poklon u suprugovu torbu, a u njoj slučajno pronašla fotografiju lepe balerine.

Britanska kraljica Elizabeta II i princ Filip proslavili 70. godišnjicu braka: On je moja snaga! (FOTO)

foto: Profimedia

Kraljica je prećutela Filipu da je pronašla fotografiju, ali kasnije se u epizodi vidi da dolazi na njen nastup u baletnoj predstavi "Giselle" i se dve dame nekoliko puta značajno pogledaju. Upkos svemu tome, za njihovu aferu ne postoje dokazi. Svi smatraju da je princ tokom 70-godišnjeg braka bio neveran kraljici, ali niko nema potvrdu za tako nešto.

I scenaristi serije dobro su pazili da ni u jednom trenutku ne potvrde da su njih dvoje imali vezu, ali zahvaljujući snimljenim scenama, to se itekako da zaključiti. Istoričari su otkrili da je balerina zaista bila na britanskoj turneji u to doba kao i da je mediji nisu puštali na miru. Galina Ulanova preminula je 1998. godine u Moskvi u dobi od 88 godina i nikada nije nikome potvrdila svoju navodnu vezu s britanskim princem.

Sama afera navodno je kraljevskom paru pomogla da očvrsne i održi svoj brak, uprkos mnogobrojnim izazovima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs