nerazdvojni

Zaljubljeni preko ušiju: Ričard Gir lud za svojom 33 godine mlađom devojkom! (FOTO)

Glumačka legenda pojavila se u ponedeljak uveče u Madridu na crvenom tepihu na premijeri filma 'Večera'. Ričard Gir je stigao sa svojom lepom devojkom Alehandrom Silvom, a novinarima je izjavio kako je njihova ljubav sve jača...

Vip priča
Autor:
Zaljubljeni preko ušiju: Ričard Gir lud za svojom 33 godine mlađom devojkom! (FOTO)
Ričard Gir i Alehandra Silva, Foto: Profimedia

Od kako su se zaljubili 2015. godine, glumac Ričard Gir i njegova 33 godine mlađa devojka Alehandra Silva su nerazdvojni. Tako je bilo i tokom premijere filma 'Večera'.

Glumac preterao: Pokazao 34 godine mlađu devojku, svi su pomislili da mu je ćerka! (FOTO)

foto: Profimedia

Par se crvenim tepihom prošetao modno usklađen, u crno-beloj kombinaciji, a glumac se nije ustručavao pokazati svoju ljubav prema Alehandri čvrsto je držeći za ruku dok su nasmešeni pozirali fotoreporterima.

Gir je, osim 'Večere', nedavno promovisao film 'Tri Krista', a u njemu glumi psihijatra koji leči tri osobe koje misle da su Isus.

Razvod je bio neizbežan: Slavni parovi za koje ste zaboravili da su bili u braku! (FOTO)

foto: Profimedia

S 34-godišnjom PR stručnjakom, ćerkom Ignacija Silve, bivšeg finasijskog podpredsednika fudbalskog giganta Real Madrid, započeo je vezu još dok je bio u braku sa Keri Lovel. Prvi put su zajedno viđeni na humanitarnom događaju u Španiji u septembru 2016. godine. Vezu zbog poslovnih obaveza održavaju na relaciji Madrid-Njujork, a zajedno su angažovani u brojnim humanitarnim organizacijama i projektima.

Zgodna žena: 12 fenomenalnih činjenica koje niste znali o jednom od najgledanijih filmova na svetu!

foto: Profimedia

Koliko je Alehandra zaljubljena u Gira, pokazuje čestim zajedničkim fotografijama na Instagramu. Nedavno mu je tu čestitala rođendan nežnom porukom: 'Danas slavimo tvoj dan. Srećan ti rođendan, najdraže moje! Zahvalna sam što imam u svom životu izvanredno i posebno ljudsko biće. Zbog tebe znam šta je jedino važno u životu. Neizrecivo te volim svim svojim srcem.'

Ko se sve zabavljao sa supermodelima 90-ih: Karla Bruni izazvala skandal! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs