o nekima se i dalje priča

Vanbračna deca, sečenje vena, vezivanje za stolicu: 10 najsenzacionalnijih razvoda poznatih! (FOTO)

Izgledali su tako srećno i zaljubljeno, ali, samo dok je trajao medeni mesec. Onda su stvari postale ružne, naročito kada su dospele u medije.

Vip priča
15:49h Autor:
Vanbračna deca, sečenje vena, vezivanje za stolicu: 10 najsenzacionalnijih razvoda poznatih! (FOTO)
Foto: Profimedia

Madona i Šon Pen

Upoznali su se na setu njenog spota za pesmu "Material Girl" kada je imala 27, a Šon 2 godine mlađi. Na njihovom venčanju pucao je u helihoptere koji su kružili, a ona je bila očarana njegovom snagom. Kasnije je otkriveno da je bio nasilan zbog ljubomore čemu je doprinelo njegovo alkoholisanje. Ovo je čak išlo do toga da ju je vezao za stolicu i napadao 9 sati. Umesto da ga prijavi, Madona je zatražila razvod. "Neka ga Bog blagoslovi i pomogne mu, ali što dalje od mene", rekla je ona.

Očajna Madona konačno priznala: Ovo je njen najteži životni poraz!

foto: Profimedia

Ali Makgro i Stiv Makvin

U ranim 70-im, Ali Makgro je bila jedna od najpoznatijih glumica na svetu, udata za producenta Roberta Evansa. Kada je Stiv posetio Evansove kako bi razgovarao o tome da Ali glumi u njegovom filmu "Bekstvo", oboje su bacili oko jedno na drugo. To je bilo to. Ali se razvela od Roberta i udala za Stiva. Ali Stiv, koji je odgajila samohrana majka i poslala u popravnu školu, nije verovao ženama i očekivao je da Ali ostavi glumu i služi mu večeru svako veče u 6. Ona je izdržala 5 godina pre nego što je otišla. Tri godine kasnije, Stiv je preminuo od raka, još uvek zaljubljen u Ali.

foto: Profimedia

Edi Fišer i Debi Rejnolds

1955. godine venčanje Edija i Debi bilo je proglašeno za "šoubiznis venčanje godine". A kada se Debina koleginica Elizabet Tejlor udala za producenta Majkla Toda, Edi je bio kum, a Debi kuma. Kada je Tod poginuo u avionskoj nesreći, Edi je udovici pružio utehu, ali je i platio cenu što je ostavio Debi. Njegova karijera je propala, njena skočila, a Liz ga je ubrzo ostavila zbog Ričarda Bartona. Kada se raščistila prašina, debi je bila ta koja je "pevala na kiši".

foto: Profimedia

Elizabet Tejlor i Ričard Barton

Kada je dvadesetosmogodišnji Ričard Barton prvi put video tada dvadesetjednogodišnju Liz Tejlor ona je bila u kupaćem kostimu. Devet godina kasnije, sreli su se ponovo na setu "Kleopatre". Bili su ludo (i javno) zaljubljeni što je čak i Vatikan osudio. Pod nadimkom "Borbeni Bartoni", par se venčao, razveo, opet venčao, pa razveo i svako od njih je opet sklopio drugi brak, sve to kod su snimali 11 filmova zajedno. Kada je Ričard preminuo 1984, njegova porodica je zahtevala da Elizabet ne prisustvuje sahrani. Ali, 2011, ona je sahranjena sa njegovim poslednjim ljubavnim pismom u rukama, koje je napisao 3 dana pre smrti.

Najboljoj drugarici Elizabet Tejlor otela muža: Slavna glumica u centru seks skandala!

foto: Profimedia

Merilin Monro i Džo Dimađo

Merilin je bila na vrhuncu slave kada se udala za sportisku Džoa Dimađa. On je bio opsednut njom, a ona je uživala u tom obožavanju. Ali, on je bio i ljubomoran i fizički ju je maltretirao. Njegov bes zbog poznatog slikanja sa suknjom na vetru naterao ju je da okonča devetomesečni brak. Džo je bio poražen. Uprkos razvodu, izbavio ju je iz mentalne bolnice, pozajmio joj novac, organizovao sahranu i svake nedelje donosio ruže na njen grob. Na samrtnoj postelji, poslednje reči su mu bile: "Napokon ću videti moju Merilin opet".

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs