Otkrio sve u knjizi

Sin Džoan Kolins optužio oca: Bio je pedofil, zato je njihov brak propao!

Džoan Kolins je bila u braku sa Entonijem Njulijem od 1963. do 1971. godine

Vip priča
Autor:
Sin Džoan Kolins optužio oca: Bio je pedofil, zato je njihov brak propao!
Foto: Profimedia

Aleksandar Njuli (52), sin dive Džoan Kolins (84) i pokojnog glumca i pevača Entonija Njulija optužio je svog oca da je pedofil. Njuli je bio poznat po brojnim ljubavnicama, a njegov i brak Džoan Kolins raspao se jer ju je on godinama varao. No, Aleksandar sad tvrdi kako to nije sve.

"Bio je pedofil. Mog oca privlačila je mladost, mislio je da je nevinost afrodizijak. To je bila njegova seksualna preferencija i to je jako opasna i destruktivna stvar", izjavio je Aleksandar. U njegovoj novoj knjizi o životu sa slavnim roditeljima napisao je kako je Njuli bio nepopravljivi ženskaroš.

"Bio je iskren prema mojoj majci u vezi svoje želje za mladim devojkama, često maloletnim, i rekao joj je da će se promeniti pa se ona udala za njega", napisao je.

Džoan Kolins i Entoni Njuli: Udavala se 5 puta, a ovo je bila njena najturbulentnija veza!

foto: Profimedia

Sad tvrdi kako je Njuli u svom jedinom autorskom filmu, "Može li Heronimus Merkin ikada zaboraviti Mersi Hampi i pronaći istinsku sreću?", praktično priznao da je pedofil i je zbog toga propao njegov brak s Džoan, jer su nju uništile njegove skrivene seksualne želje. U filmu Njuli glumi sredovečnog muškarca koji pokušava da spase brak, istovremeno održavajući vezu sa maloletnom devojkom.

Šokantna ispovest sina Džoan Kolins: Majka me nikad nije zagrlila!

foto: Profimedia

Džoan Kolins je odbacila ove optužbe, kao i njena ćerka Tara.

"Što se mene tiče, to je sve apsolutno neistinito. Nemam ništa drugo da dodam", rekla je Kolins, dok je njena i Njulijeva ćerka rekla da je šokirana tvrdnjama njenog brata.

"Ne prepoznajem čoveka kog on opisuje. Bila sam bliska s ocem i duboko sam uznemirena tim lažnim optužbama", rekla je Tara.

Kolins je u braku sa Entonijem Njulijem bila od 1963. do 1971. godine, a on je preminuo 1999.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs