evo zašto...

Zašto Holivud mrzi Anđelinu Džoli: Ona je netalentovano razmaženo derište! (FOTO)

Dugo godina je izgledalo kao da je Anđelina Džoli kraljica Holivuda...

Vip priča
17:31h Autor:
Zašto Holivud mrzi Anđelinu Džoli: Ona je netalentovano  razmaženo derište! (FOTO)
Anđelina Džoli, Foto: Profimedia

Bila je udata za Breda Pita, sjajno odigrala Laru Kroft na filmskom platnu, nagrađena je i Oskarom za ulogu u filmu "Neprilagođena", ali u zadnje vreme se čini kao da je nešto krenulo po zlu.

Istina je da je iza nje težak period zbog kraha braka sa Pitom, posvetila se deci i režiji, a zapostavila glumu, ali čini se da tu stoji mnogo veći razlog zbog kojeg se više ne pojavljuje u holivudskim krugovima.

Anđelina Džoli o seksualnom zlostavljanju: Poznata glumica i aktivistkinja održala moćan govor! (VIDEO)

Pa saznajmo o čemu je tačno reč...

Ona je netalentovano razmaženo derište

Na primer, pre tri godine nakon hakerskih napada na Soni u javnost su procureli mejlovi između producenta Skota Rudina i predstavnice Sonija Ejmi Paskal u kojima joj je rekao šta tačno misli o glumici. Tada se Džoli nije dopalo što je Dejvid Finčer režirao biografski film o Stivu Džobsu umesto filma 'Kleopatra' u kojem je ona trebalo da ima glavnu ulogu.

- Ona je netalentovano razmaženo derište. Misli da je posebna, a zapravo je skroz obična. Jedino što ima je slava. I od nje ne treba praviti od muhe slona - napisao je Rudin u mejlu nakon što mu se nije svidela Anđelinina reakcija.

Anđelina Džoli zablistala: Haljina otkrila više nego što bi trebalo! (FOTO)

Da je njen karakter težak, smatra i Dag Liman, reditelj filma "Gospodin i gospođa Smit".

- Dok smo snimali film, opisao sam Anđelini kako sam zamislio jednu scenu, a ona mi je predstavila svoju, drugačiju verziju posle čega je u svom stilu zaključila da ću sigurno i ovako i onako napraviti po svom. Tada sam pomislio, pa naravno da ću napraviti po svom. Ja sam reditelj filma, ja odlučujem šta je najbolje - prisetio se Liman saradnje sa glumicom.

Izgubila je ulogu jer je imala previše zahteva

On nije jedini kojeg je izludela svojim ponašanjem. Naime, Džoli je trebala da dobije i ulogu u filmu "Ubijstvo u Orijent Eksresu" koji se trenutno prikazuje u bioskopima, ali su odustali od nje jer je imala previše zahteva za promenama u scenariju.

Anđelina Džoli u svili: Poznata glumica očarala sve prisutne na dodeli filmskih nagrada! (FOTO)

Mnogima se nije sviđao ni njen menadžer Gejer Kosinski koji je u filmskim krugovima bio poznat kao osoba koja voli kontrolu, vrlo je tajanstven i jako uključen u život svojih klijenata, a ne voli uopšte da priča sa medijima.

U holivudskim krugovima nema prijatelje

Ni sama Džoli ne voli da se druži sa kolegama glumcima, a i sama je jednom prilikom priznala da najradije razgovara sa Bredom. Naravno, dok su još bili u braku. A nakon što su se rastali, navodno je okupljala ekipu koja bi joj pomogla da uništi Bredovu reputaciju zlatnog dečka Holivuda.

Anđelina Džoli zaprepastila javnost: O njenim nogama bruji ceo internet! (FOTO)

I drugog supruga otela je njegovoj tadašnjoj verenici

Mnogima se zamerila već kada je svog drugog supruga Bilija Boba Torntona otela njegovoj tadašnjoj verenici Lori Dern. Džoli i Bili su započeli vezu ubrzo nakon što su se upoznali na setu filma "Pushing Tin".

Svakako, tu je i njena ljubavna priča sa Bred Pitom koja je započela na setu filma "Gospodin i gospođa Smit", a dok je Bred još bio u braku sa Dženifer Aniston. Budući da je to bio drugi put da je okončala nečiju vezu, simpatije holivudskih kolega prema njoj samo su još više opale.

Fatalna kao nekad: Anđelina Džoli u kombinaciji koju i vi možete da ponesete! (FOTO)

Progoni je prošlost

Za prvog supruga Džonija Li Milera udala se 1996. godine, a umesto klasične venčanice, nosila je belu košulju na koju je svojom krvlju ispisala ime supruga.

U to vreme skupljala je noževe, a jedno je vreme bila u vezi sa kolegicom Dženi Šimicu. Tokom dodele Oskara 2000. godine na crvenom tepihu poljubila je brata u usta, a konzumirala je i kokain i heroin.

I bilo je vreme za promenu: Anđelina Džoli ima novu frizuru! (FOTO)

Njeni filmovi i nisu finansijski isplativi

Anđelina je snimila puno filmova, ali zapravo je mali broj onih koji su nešto i zaradili na bioskopskim blagajnama. Među onima koji jesu to su "Gone In 60 Seconds", "Lara Croft: Tomb Raider", "Lara Croft Tomb Raider: The Cradle Of Life", "Mr. & Mrs. Smith", "Wanted" i "Salt", ali ostalih 15-ak bili su samo siromašna finansijska investicija, a to je nešto što Holivud najviše mrzi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs