Šokantno

Skandal svetskih razmera: Stalone (71) prisilio devojku (16) na seks u troje?!

Policija je u izveštaju zabeležila da je devojka tokom ispitivanja bila veoma uznemirena i da je plakala

Vip priča
Autor:
Skandal svetskih razmera: Stalone (71) prisilio devojku (16) na seks u troje?!
Foto: Fonet

Britanski portal Dejli mejl objavio je šokantnu vest - 1986. godine, glumac Silvester Stalone bio je optužen za seksualno zlostavljanje od strane jedne 16-godišnjakinje!

Uz, vest, portal se pozvao na policijski izveštaj do kojeg je došao, a u kojem su navedene sve devojčine optužbe.

Stalone je tad imao 40 godina i u Las Vegasu je snimao film "Over the Top". Devojka je baš u to vreme odsela u hotelu u kojem je bila i filmska ekipa, i preko glumca Dejvida Mendenhola upoznala Stalonea. Sretala ga je svakodnevno, jednom prilikom joj je dao autogram i upitao je koliko ima godina.

Kad mu je odgovorila da ima 16 godina, on ju je upitao "kako ima takvu građu". Tokom jednog od takvih susreta, jedna njena prijateljica dobila je poljubac u obraz od slavnog glumca, na šta je tinejdžerica, čiji je identitet nepoznat, upitala glumca može li i ona da dobije poljubac.

On joj je na to navodno odgovorio da će joj kasnije dati poljubac kakav neće moći da zaboravi. Sledećeg dana tinejdžerka se ponovo vratila da joj Stalone da još jedan autogram za prijateljicu i tamo je srela njegovog telohranitelja Majkla De Luku, koji je u to vreme imao 27 godina. On ju je navodno tad pitao šta bi uradila kad bi joj se Stalone nabacivao.

Ceo Holivud joj okrenuo leđa zbog muža napasnika: Nastradala ni kriva, ni dužna! (FOTO)

foto: Profimedia

Ona je odgovorila da bi se verovatno i ona nabacivala njemu, nakon čega joj je De Luka dao ključeve glumčeve sobe i rekao joj da ode na 27. sprat, gde se glumčeva soba nalazila, i to što pre. To je i učinila, i našla se u sobi sa glumcem i njegovim zaštitnikom.

Glumac ju je odveo u sobu, gde su imali seks, dok je telohranitelj bio u kupatilu, stoji u izveštaju. Devojka je izjavila da ju je Stalone pitao da li je ikad imala seks sa dva muškarca u isto vreme.

Ona mu je odgovorila da nije, a Stalone je nakon toga otišao po telohranitelja u kupatilo. Navodno ga je pitao da li želi da mu devojka pruži oralni seks, nakon čega je, tvrdi devojka, De Luka gurnuo njenu glavu i primorao je na taj čin, ne čekajući odgovor.

Tvrdi da ju je terao da ga oralno zadovoljava nekoliko minuta, nakon čega je počeo seks, takođe bez pitanja i odobrenja. Zatim je došao Stalone i navodno joj takođe gurnuo glavu i naterao je da i njega oralno zadovolji.

Nakon što se obukla, Stalone joj je navodno rekao da su njih dvojica oženjeni i da ne sme nikome da ispriča šta se dogodilo, jer će joj "razbiti glavu". Navodno su obojica počeli da se smeju nakon što joj je glumac to rekao.

Džordž Kluni je besan: I moju Amal su seksualno zlostavljali na poslu! (FOTO)

foto: Profimedia

Policija je u izveštaju zabeležila da je devojka tokom ispitivanja bila veoma uznemirena i da je plakala. Policiji je rekla da verovatno ne bi podnela prijavu da je u sobi bila samo sa Staloneom, ali da nije želela i telohranitelja u sobi.

Kad se on pridružio, počela je da se oseća veoma uznemireno, otkrila je i dodala da nije htela nikakav seksualni kontakt s njim, ali da se osećala kao da nema izbora.

Naglasila je da tu nije bilo fizičke prisile, ali da se osećala preplašeno. Na pitanje želi li da podnese tužbu protiv glumca i telohranitelja, devojka je odgovorila da "iako se oseća postiđeno i poniženo, ne želi".

"Bojim se i stidim, ne želim više da pričam o tome", rekla je tada.

Inače, Majkl De Luka preminuo je 2013. godine nakon što ga je upucala kalifornijska policija.

Kralj Holivuda u centru skandala: Razvrat i zlostavljanje o kojem se ćuti punih 30 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs