Obavezno pročitajte

Mora da promeni životne navike: Džek Nikolson u životnoj opasnosti!

Džek Nikolson je nedavno bio na operaciji koja je trebala da mu spasi zdravlje, ali zbog loših navika i nakon zahvata poznati glumac neće a se odrekne...

Vip priča
10:06h Autor:
Mora da promeni životne navike: Džek Nikolson u životnoj opasnosti!
Džek Nikolson, Foto: Profimedia

Jedan od najslavnijih holivudskih glumaca Džek Nikolson nedavno je bio na ugradnji želudačne premosnice, nakon što je debljina počela opasno da ugrožava njegovo zdravlje.

Neslužbeno se nagađa kako glumac, uprskos operaciji, i dalje preteruje sa hranom i da mu je život u velikoj opasnosti od kada je "prešišao" brojku 160 na vagi za merenje težine.

Od slavnog zavodnika ostala je senka: Nekada spavao sa 2.000 žena, sada ga nijedna ne bi htela ovakvog! (FOTO)

foto: Profimedia

Glumca su pre nekoliko dana snimili paparaci na košarkaškoj utakmici na kojoj je bio sa sinom Rejem, a ni tada nije mogao da izdrži bez obilnog obroka.

Legendarni glumac (80) spada u sam vrh holivudske glumačke elite, a do sada je čak 12 puta bio nominovan za Oskara a tri je i osvojio (dva puta za najboljeg glumca i jednom za sporednog). Osvojio je i 7 Zlatnih globusa, 2001. godine je primio Počasnu nagradu Kenedi centra. Godine 1994. godine postao je najmlađi glumac kojem je Američki filmski institut dodelio nagradu za životno delo, a ljubitelji filma pamte njegove nezaboravne uloge u filmovima Kineska četvrt, Let iznad kukavičjeg gnezda, Isijavanje Stenlija Kjubrika, Dobro da bolje ne može biti, Betmen Tima Bartona i mnogi drugi.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs