Šokantne izjave

Svet šokiran, pevačica priznala: Molim se samo Sotoni i slušam ga!

Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do tačke kada je moja veza sa njim jača nego veza sa mojim prethodnim ocem, istakla je kontroverzna pevačica

Vip priča
14:36h Autor:
Svet šokiran, pevačica priznala: Molim se samo Sotoni i slušam ga!
Foto: Reuters / Steve Marcus

"Sotonu niko ne razume, već mu svi sude prema njegovom izgledu, umesto prema onome što ima da ponudi ljudima", izjavila je pevačica Majli Sajrus u intervjuu na jednom švedskom radiju, prenosi YourNewsWire.com.

Pevačica je opisala svoju "vezu" sa đavolom kao "očinsku i zaštitničku", i dodala da "Sotona može da bude i nevaljao i perverzan, ali da je to normalno."

"Samo religiozni manijaci vide problem u normalnim stvarima. Došla sam do tačke kada je moja veza sa njim (đavolom) jača nego veza sa mojim prethodnim ocem", rekla je Majli, misleći na svog biološkog oca, Bili Reja Sajrusa.

Šokantne tvrdnje: Britanska kraljevska porodica pije krv male dece svakog jutra!

foto: Reuters / Danny Moloshok

Voditelji su upitali pevačicu kako se Bli Rej oseća jer ga je u roditeljskoj ulozi zamenio Sotona lično, pevačica kaže da njen biološki otac ne oseća ništa.

"Mislim da je tako. Nisam pitala. Ali, nije tačno da moja veza sa bilo kim drugim ugrožava moj odnos sa tatom. Samo se veze razlikuju".

Pevačica je istakla i da svakodnevno dobija instrukcije o Sotone, i rekla da su njegova uputstva bolja nego Isusova.

Ova porodica vlada celim svetom: Od njih zavisi i vaš život, a kriju 10 strašnih tajni! (FOTO)

foto: Profimedia

"Tu sam već bila. Isus je ok, ali je dosadan. On je Sotoni dao lošu reputaciju. Molila sam se Sotoni prošlog petka. Bila sam u nepoznatom gradu u kojem ne poznajem nikoga, a on mi se tiho obratio i rekao mi da se obučem kao muško. To sam i uradila, izašla sam i hodala, prateći njegov šapat. Našla sam se u kraju poput nekog industrijskog naselja.

Odjednom su se pojavila dva muškarca i napala me. Pretpostavljam da se to zove silovanje. Da, bilo je bolno. Ali, da budem iskrena, celo iskustvo je bilo spiritualno. Bilo je to najneverovatnije iskustvo u mom životu. Kad su obojica završili, gledala sam ih u oči i rekla Hvalim Sotonu. Ne znam da li su me razumeli, ali delovali su smireno", ispričala je Majli Sajrus, a voditelji su zanemeli.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs