On je divan!

Hju Džekmen dve decenije u ljubavi: Ona je nešto najbolje što mi se desilo! (FOTO)

Hju Džekmen godinama se ubraja među omiljene holivudske zvezde, a tome osim njegove mirne naravi i smisla za humor doprinosi i stabilan brak sa Debora-Li Furnes

Vip priča
21:17h Autor:
Hju Džekmen dve decenije u ljubavi: Ona je nešto najbolje što  mi se desilo! (FOTO)
Foto: Profimedia

Malo je žena koje ne bi pale na šarm talentovanog i zgodnog 49-godišnjeg Hju Džekmena. Svojim glumačkim izvedbama osvojio je srca obožavateljki širom sveta, ali njegovo srce pripada samo jednoj ženi.

Najveća trauma slavnog glumca: Majka ga u najranijem detinjstvu napustila bez reči!

foto: Profimedia

Hju je od 1996. godine u braku sa 13 godina starijom australijskom glumicom i producentkinjom Deborom-Li Furnes. Par se upoznao 1995. godine na snimanju TV serije "Correlli“ i prema priznanju glumca – kliknuli na prvu.

foto: Profimedia

"Mi smo najbolji prijatelji od prvog dana. Jednostavno smo se povezali. Iskreno mogu reći da nam je sve bolje i bolje. Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Zahvalan sam zbog toga što sam je upoznao pre nego što sam postigao uspeh. Sve lepo što mi se dogodilo u karijeri, ispred i iza ekrana, sve smo to napravili zajedno, rekao je i otkrio da je njegovo prvo pravilo za romansu – iznenađenje."

5 ljubavnih saveta najboljih holivudskih muževa

foto: Profimedia

"Ako joj svaki četvrtak donesem cveće, to je lepo, ali je li stvarno romantično?"

"Kada par ima decu, velik deo života je rutina", smatra glumac.

Hju i Debora imaju dvoje usvojene dece, sina Oskara i ćerku Avu zbog kojih su uveli pravilo da nikada ne provedu više od dve nedelje odvojeno.

"To je pravilo kojeg se držim. Kada sam upoznao suprugu, ona je već odradila 20 filmova i shvatala je uticaj odvojenosti na intimu. Stalno razgovaramo o svemu. Temelj je svake veze komunikacija, a Deb i ja smo oduvek bili dobri u tome. Raspravljamo o svemu što se događa, bila to dobra ili loša stvar", rekao je Hju.

foto: Profimedia

Kada ih je magazin "People" ove godine pitao koja je tajna njihovog uspešnog 21-godišnjeg braka, par je dao neočekivan odgovor. "Meditacija! Zajedno meditiramo", otkrio je Hju, a Debora dodala kako veliku zaslugu za uspeh ima i smisao za humor koji oboje dele.

Duhoviti glumac na to je diplomatski dodao: "I uvek slušajte svoju ženu!"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs