Pogledajte

Unuka neprežaljene princeze uzburkala javnost: Svojom lepotom neodoljivo podseća na baku! (FOTO)

Tragično nastradala princeza od Monaka Grejs Keli važi za jednu od najlepših žena svih vremena, a život ove stilske ikone zlatnog doba Holivuda i danas intrigira javnost

Vip priča
12:56h Autor:
Unuka neprežaljene princeze uzburkala javnost: Svojom lepotom neodoljivo podseća na baku! (FOTO)
Grejs Keli, Foto: Profimedia

Tako su i poslednje fotografije njene unuke Kamile pokrenule bujicu emocija kod onih koji su joj se divili budući da 19 – godišnja devojka svojom klasičnom lepotom neverovatno podseća na svoju slavnu baku…

Sveštenik predodredio život Grejs Keli: Neočekivana poruka promenila sudbinu prelepe glumice! (FOTO)

Објава коју дели Cam (@camillerosegottlieb) дана

Iako je Grejs Keli tragično nastradala u automobilskoj nesreći još pre 35 godina, detalji glamuroznog života stilske ikone 50-ih i dalje intrigiraju javnost.

Naime, Grejs je udajom za princa Renijea III. postala princeza od Monaka 1956. godine, a tokom njihovog braka postali su roditelji troje dece – Karoline, Stefani i Alberta II, princa od Monaka. Ipak, zbog prerane i tragične smrti, Grejs nikada nije imala priliku da upozna svoje unuke.

Kako je obična provincijalka postala princeza: Život i tragičan kraj Grejs Keli

Објава коју дели Cam (@camillerosegottlieb) дана

Kamil je najmlađa ćerka princeze Stefani koju je dobila u vezi sa telohraniteljem Žanom Rejmondom Gotliebom, a o njoj javnost do sada nije znala mnogo budući da su je roditelji želeli poštedeti života pod budnim okom javnosti.

Ipak, zahvaljujući društvenim mrežama fotografije danas 19- godišnje devojke obišle su svet, a frapantna sličnost sa njenom pokojnom bakom pokrenula je bujicu komentara.

Unuka Grejs Keli na Balu ruža: Prava dama u satenskom Šanel kombinezonu! (FOTO)

Објава коју дели Cam (@camillerosegottlieb) дана

S porculanskim tenom, punim usnama i prekrasnim plavim očima, Kamil bi svakako mogla uteloviti lik Grejs Keli i na filmskom platnu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs