Ona je ubeđena

Pune 34 godine, njihova ljubav samo cveta: Jednom odlukom ga zauvek vezala ga za sebe!

71-godišnja glumica čvrsto veruje da uspeh njene veze leži samo u jednoj odluci

Vip priča
Autor:
Pune 34 godine, njihova ljubav samo cveta: Jednom odlukom ga zauvek vezala ga za sebe!
Foto: Reuters / Mario Anzuoni

Goldi Hon i Kurt Rasel u srećnoj su vezi već 34 godine, što je za holivudske pojmove prava večnost.

Kada su glumicu u emisiji Loose Women pitali šta je tajna njihove dugovečne veze, ona je spremno odgovorila: "Davno bi se razvela da sam se ikad udala za Kurta."

Inače, glumica se udavala dva puta. Prvi put je sudbonosno Da rekla grčkom plesaču i reditelju Gusu Trikonisu 1969. godine, a od njega zatražila razvod četiri godine kasnije. U kratkom braku (od 1976. do 1980.) bila je i sa muzičarem Bilom Hadsonom, sa kojim ima dvoje dece, Olivera i Kejt.

"Brak je zanimljiva psihološka stvar. Ako želiš da budeš sa nekim, važno je da se udaš za njega. Ako imaš nezavisnost, ako imaš dovoljno (svog) novca i voliš svoju nezavisnost, onda postoji neka psihološka prednost što nisi udata. Ona ti daje slobodu da odlučuješ. Za mene, ja sam odlučila da ostanem u vezi, Kurt je odlučio da bude sa mnom, i mi volimo svoju odluku", objasnila je Goldi.

Da bi brak bio srećan i uspešan: Partnera morate da volite na ova 4 načina!

foto: AP / Evan Agostini

Glumački par se prvi put sreo na snimanju filma The One and Only, Genuine, Original Family Band" iz 1967. godine. Goldi je tada imala 21 godinu, a Kurt tek 16. Iako je glumica priznala da joj je bio simpatičan na prvi pogled, ništa se nije dogodilo zbog razlike u godinama.

Ali, ljubav je napokon procvetala 15 godina kasnije, na snimanju filma Swing Shift, i traje sve do današnjih dana. Zanimljivo, oboje su međusobno priznali da nikad nisu želeli da budu u vezi sa osobom koja radi isti posao, ali život ih je demantovao.

"Ne funkcioniše svaka veza, i to je istina bez obzira jesi li glumačka zvezda ili obična osoba koja vodi normalan život. Mislim da glumci imaju većih problema s održavanjem veze, jer su kamere uvek uperene u njih. Ali, uvek treba biti svoj", zaključila je Goldi Hon.

Zbog vašeg imena ste dobili ovakvu sudbinu: Breme koje ćete zauvek nositi!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs