životna priča

Tragičan život kontroverzne plavuše: Više od svega je želela da bude zvezda! (FOTO)

Zbog Plejboyj je postala senzacija, borila se s drogom i neuspehom pa se udala za milijardera starijeg 63 godine...

Vip priča
16:41h Autor:
Tragičan život kontroverzne plavuše: Više od svega je želela da bude zvezda! (FOTO)
Ana Nikol Smit, Foto: Profimedia

Ani Nikol Smit, plavuši bujnih oblina, tepali su da je nova Merlin Monro nakon što se pojavila na naslovnici Plejboja.

Plavuša je te 1993. godine izabrana i za Plejbojevu devojku godine pa je snimila mnoge reklame, ali to nije bilo dovoljno za razvoj karijere o kojoj je ona maštala.

Merilin Monro se celog života stidela svog tela: Ovaj detalj je vešto krila od svih!

foto: Profimedia

Ali da krenemo ispočetka....

Svojim načinom života pažnju medija privlačila je dok je bila živa, ali i deset godina nakon njene smrti uz njeno se ime vežu brojne kontroverze.

Naime, još dok je bila tinejdžerka suočila se sa brojnim nevoljama. Već sa 14 godina je napustila školu, a samo tri godine kasnije udala se za prijatelja Bilija Vejna Smita, koji je bio kuvar u restoranu gde su oboje radili. Dobili su sina Danijela, ali njihov brak nije uspeo. Rastali su se 1993. godine.

Tada je odlučila da gradi karijeru. Oduvek je maštala o zvezdanoj slavi, pa je nakon što je pozirala za Plejboj, radila kao plesačica u jednom striptiz klubu kako bi zaradila novac koji je uložila u svoj izgled, tačnije, plastične operacije.

A upravo tako je upoznala i milijardera Džej Havarda Maršala sa kojim je započela vezu. I to možda ne bi bilo toliko čudno da on od nje nije bio stariji 63 godine.

Tragična priča seks bombe: Završila usamljena, nadživela sina, umrla sa 39 godina! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

Iako ga je srela još dok je bila u braku sa Bilijem, Havard ju je obasipao brojnim poklonima i trošio milione na nju. A onda na iznenađenje svih, tada 26-godišnja Smit i 89-godišnji Maršal venčali su se u Hjustonu.

Naravno da su se tada pojavile glasine da se udala za njega samo zbog novca iako je ona tvrdila drugačije - da godine nisu važne i da se vole. Ali istina je da njih dvoje nikad nisu živeli zajedno, nikada nisu imali seks niti se poljubili u usta više od 10 puta. Šta god bilo, samo 13 meseci kasnije, Maršal je preminuo, a Ana je sa 27 godina postala udovica.

Tada je usledila bitka za nasleđe od 1,6 milijardi dolara.

Ona je tvrdila da joj je Maršal obećao pola svoje imovine, ali njegov sin Pirs Maršal tvrdio je da to nije istina i da je njegov otac bio star i senilan.

Ana u nameri da dobije polovinu nije uspela, ali sud u Los Anđelesu dodelio joj je 450 miliona dolara.

Iscenirano samoubistvo: Poslednji snimak Merilin Monro ugledao svetlost dana! (VIDEO)

foto: Profimedia

Kako je većinu vremena provodila po sudovima njena je karijera pala u drugi plan. Iza nje su bile uspešne kampanje za "Guess", "H&M", "Heatherette" i "Lane Bryant", a ostvarila je i uspešne uloge u filmovima "Naked Gun 33⅓: The Final Insult", "To the Limit".

Paris Hilton se vraća na male ekrane: Poznata starleta radi na novom projektu (FOTO)

foto: Profimedia

Ali posle niza tragedija zapostavila je snimanja i glumu, a u centar pažnje opet je dospela nakon što je 2006. godine objavila da je trudna.

Iako je Havard K. Stern, njen advokat, tvrdio da je otac, kasnije je DNK analizom dokazano da je to ćerka Lerija Birkheda sa kojim se Ana neko vreme zabavljala.

A kako su starletu morile brojne brige, odala se drogama i alkoholu, opijate je konzumirala čak i dok je bila trudna, a s vremenom je nakupila i kilograme zbog kojih više nije bila zanimljiva urednicima časopisa.

Prokletstvo najslavnijih starleta: Uništile svakog muškarca u njihovom životu! (FOTO)

foto: Profimedia

Veći zdravstveni problemi usledili su nakon što je rodila ćerku, a njen sin preminuo u njenoj bolničkoj sobi nakon što ju je posetio.

Preminuo je od smrtonosne kombinacije lekova. Ana je nakon još jedne tragedije koja ju je pogodila patila od depresije i sve se više zatvarala u sebe, te se od gubitka nije nikad oporavila.

Ana je preminula 8. februara 2007. godine. Pronađena je bez svesti u sobi luksuznog hotela "Seminole Hard Rock Hotel & Casino" u blizini Majamija gde je odsela, iako su je bolničari pokušali reanimirati, nisu uspeli da je vrate u život.

Kada je preminula, imala je samo 39 godina.

U ovome ne biste išli ni đubre da bacite: Na šta liči slavna starleta? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs