nevaljali dečaci holivuda

Kada se dadilje umešaju u brak: Koje su holivudske legende ukrale baš one? (FOTO)

Teško je biti veran u Holivudu, to već svi znamo. Brakovi i veze raspadaju se svaki dan, a oni koji opstanu više od pet godina već su ultrauspešni

Vip priča
17:00h Autor:
Kada se dadilje umešaju u brak: Koje su  holivudske legende ukrale baš one? (FOTO)
Sijena Miler i Džad Lou, Foto: Profimedia

Često se radi o "nepremostivim razlikama u karakteru", ali češće je u pitanju prevara.

Postoji i još jedan detalj - mnogi se brakovi raspadnu jer holivudski muževi provode previše vremena sa svojim dadiljama. Ovih je pet glumaca uništilo svoje veze ili brakove upravo iz tog razloga - navodno.

Ben Aflek

foto: Profimedia

Iako oboje tvrde da to nije istina, Ben Affek (45) navodno je prevario Dženifer Garner (45) sa 28-godišnjom Kristin Ouzonion, dadiljom njihovo troje dece.

To je bila kap koja je prelila čašu i Dženifer je tražila razvod. Bilo je to pre dve godine, a iako su probali sve kako bi se pomirili jednostavno nije išlo. Ben se nedavno konačno iselio s njihovog imanja u Los Anđelesu i sada je u vezi sa producentkinjom Lindsi Šokus (36), sa kojom se prvi put službeno pojavio na ovogodišnjoj dodeli Emi nagrada.

Moguće je da preživite neveru: 10 saveta da sačuvate brak i nakon prevare!

Džud Lou

foto: Profimedia

Na vrhuncu karijere, glumac Džud Lou (44) našao se u vrtlogu britanskih tabloida koji su razotkrili kako je varao Sijenu Miler (35) sa 26-godišnjom dadiljom Dejzi Vrajt. Džud i Sijena tada su bili vereni i nisu imali zajedničke dece. Lou se nije ni trudio lagati već je sledećeg dana objavio službeno izvinjenje Sijeni. Raskinuli su godinu dana posle, ali su kasnije opet bili zajedno. Konačno su raskinuli 2011. godine.

Robin Vilijams

foto: Profimedia

Omiljeni pokojni komičar navodno se zaljubio u svoju bivšu dadilju i asistentkinju Maršu Garses dok je još bio u braku sa prvom suprugom Valeri Velardi. S njom se rastao 1988. godine nakon deset godina braka, a već godinu posle oženio se Maršom, koja je tad bila trudna. Dvadeset godina kasnije ona je podnela zahtev za razvod. Navodno zato što je on počeo ponovo da pije. Vilijams se oženio i treći put, sa grafičkom dizajnerkom Susan Šnajder, sa kojom je bio do svoje smrti 2014. godine.

Kada brak postane noćna mora: Ima li spasa nakon prevare, ko je kriv?

Rob Lou

foto: Profimedia

Njegova je priča prilično neobična. Rob Lou (53) u braku je sa Šeril Berkof (56) već 26 godina i, koliko se zna, njihov brak nikad nije bio ugrožen. Ali, 2008. godine Lou je podneo tri tužbe protiv tri bivše žene koje su radile za njega zbog kršenja ugovora. Radilo se o jednoj dadilji koja je širila laži o njegovoj ženi, drugoj koja je navodno lagala o tome da je bila u intimnoj vezi sa glumcem kao i da ju je on seksualno zlostavljao, a tužio je i bivšu kuvaricu koja je paru krala lekove i imala seks u njihovoj sobi dok njih nije bilo kod kuće. Jedna od dve dadilje takođe je tužila Loua za seksualno zlostavljanje, ali sve su tužbe na kraju odbačene.

Posle prevare ovih 15 rečenica slama srce: To nisi zaslužila!

Itan Houk

foto: Profimedia

Glumac nominovan za Oskara prvo je bio u braku sa Umom Turman (47), a onda se venčao sa Rajan Šavhjudž, koja je bila dadilja u njihovom domu. Ali, Houk (46) i danas tvrdi kako se njih dvoje nisu spetljali za vreme njegovog braka sa Umom.

"Znam da ljudi zamišljaju neki scenarijo u stilu "Moje pjesme, moji snovi", ali Rajan i ja smo se počeli zaljubljivati dugo nakon što ona više nije radila za mene", rekao je Itan, koji i danas tvrdi da je uzrok razvoda sa Umom bio nešto potpuno drugo. U braku su bili sedam godina, a imaju i dvoje dece, ćerku Maju (19) i sina Levona (15). Sa Rajan je u braku od 2008. godine, a imaju dve ćerke Klementin Džejn (8) i Indianu (6).

Lovac na preljubnike otkriva: Šta su pravi znaci prevare, a šta obična paranoja!​​​​​​​

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs