paranormalne pojave

Jezive priče holivudskih zvezda: Bilo je zastrašujuće, samo sam čula vrisak! (FOTO)

Nema puno onih koji veruju u duhove, ali među onima koji su uvereni da nešto nadprirodno postoji, ima puno poznatih osoba. Neke zvezde su čak javno progovorile o svom susretu sa paranormalnim pojavama

Vip priča
17:22h Autor:
Jezive priče holivudskih zvezda: Bilo je zastrašujuće, samo sam čula vrisak! (FOTO)
Dosije X, Foto: Profimedia

Šer je tako jednom prilikom ispričala da se susrela sa duhom bivšeg supruga, a Majli Sajrus također tvrdi da se jednom prilikom našla licem u lice sa sablasnim strancem. Kako bilo, neke su priče jezive, neke čak i pomalo smešne, a evo nekih od njih:

Megan Foks čak ne skriva svoju ljubav prema čudnim i nadprirodnim pojavama, pa je tako jednom ispričala kako se sa duhovima susrela dok je bila na radnom zadatku u Meksiku.

Ovako se javljaju duhovi preminulih: 10 znakova da su pored vas!

foto: Profimedia

- Boravila sam u hotelu, naručila doručak. Čula sam zvuk stolića kako se vuče po podu, kafu kako se uliva u šolju i pomislila "ma, odležaću još pola sata iako će mi se kafa ohladiti". Ali kada sam se ustala iz kreveta i napustila sobu, nije bilo kafe, nije bilo stolića, ničega. U tom trenutku sam čula zvono, otvorila vrata, a posluga je tek tada stigla u moj apartman. Okrenula sam se oko sebe i ništa mi nije bilo jasno. A onda me je dadilja pitala zar posluga nije dolazila već u 7 iako smo ih zamolile u 7:30. Nazovite me ludom, ali dve osobe su ih čule - njena je priča.

Džesika Alba sa duhovima se susrela kada je imala 17 godina i to u kući svojih roditelja, barem je tako podelila sa svetom.

Svakog jutra u pola 5 budi ih čudna buka: Postavili kameru, sada veruju da duhovi postoje! (VIDEO)

foto: Profimedia

- Nisam imala pojma što se događa. Osećala sam nekakav pritisak, nisam mogla da ustanem, nisam mogla da vrištim, da hodam, ništa nisam mogla. Neka sila je sa mene svukla prekrivače, a ja nisam mogla da se pomerim koliko god da sam to želela. A onda sam odjednom napokon ispustila vrisak i otrčala u sobu svojih roditelja. Uverena sam da je nešto tamo bilo, ali ne znam šta. Nakon toga, kuću su blagoslovili, upalili tamjan i još svašta nešto - prisetila se glumica koja čeka treće dete.

Zvezda serije "Dosije X", Gilian Anderson, kaže da se i u stvarnom životu susrela sa čudnim pojavama.

- Sigurno je da sam osetila druge duše. To je sigurno, ali ne volim da razgovaram o tome - tvrdi.

Pevačica Lorde uspela je malo čak i zabrinuti svoje fanove. Naime, na Tviteru je u jednom trenutku samo osvanuo njen post u kom je napisala da novu muziku neće tako skoro praviti jer joj to brane duhovi koji se vrzmaju njenim studijom.

I Kejt Hadson je uverena da su se ona i njena majka Goldi susrele sa duhom.

Proverite da li su vašu kuću zaposeli duhovi: Sigurni znaci da niste sami!

foto: Profimedia

- Ne mogu da kažem da smo videle duha, jednostavno nešto osetiš. Okružila nas je neka čudna energija, ja verujem u te stvari - kaže.

Majli Sajrus jedno je vreme bila uverena da je njen stan u Londonu bio uklet.

- Bilo je zastrašujuće. Jedne noći, dok se moja sestra tuširala, samo sam čula vrisak. Naime, voda se iz hladne promenila u goruće vruću, telo joj je bilo crveno, a ja sam bila uverena da sam videla malog dečaka da sedi na WC šolji. Kasnije smo saznale da su u tom stanu živeli otac i sin, a njihova supruga i majka je preminula. Verojatno sam videla tog dečaka. Ne šalim se, morala sam da se odselim odatle- priča je pevačice.

Pevačica Keša ima pak, poprilično bizarnu priču. Ona je otkrila da je progoni duh muškarca kog je upoznala dok je boravila u motelu u Teksasu. Ali nije tu kraj - tvrdi da se sa duhom i mazila te da je situacija bila jako seksi. Šta reći...

Susan Bojl veruje da je duh njene majke i dalje prisutan u njihovom domu.

- I dalje osećam njenu energiju, a i videla sam je. Mislim da se želi uveriti da sam u redu. Ponekad mi se čini kao da osećam njen parfem - kaže pevačica koja se 2009. godine proslavila u šou "Britain's Got Talent".

Kijanu Rivs uveren je da je imao susret sa nečim čudnim kada je imao šest ili sedam godina. Bilo je to u roditeljskom stanu u Njujorku.

Dobila lutku staru 100 godina: U kući počele da se dešavaju jezive stvari! (FOTO)

foto: Profimedia

- Na ulaznim vratima odjednom smo kroz staklo ugledali jaknu kako se njiše, bez glave, tela, nogu. Samo je stajala tamo i odednom nestala. Bio sam dete pa mi je to bilo zanimljivo, a šta se stvarno dogodilo, nikad nismo saznali - kaže Kijanu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs