Saznajte

Počele pripreme za venčanje: Kraljica upoznala buduću princezu! (FOTO)

Princ Hari je navodno ranije ovog meseca odveo svoju devojku Megan Markl na kraljevsko imanje Balmoral u Škotskoj gde je odsela njegova baka, kraljica Elizabeta II

Vip priča
18:03h Autor:
Počele pripreme za venčanje: Kraljica upoznala buduću princezu! (FOTO)
Kraljica Elizabeta II, Foto: Profimedia

Ako je informacija tačna, to može samo značiti da je situacija stvarno "urgentna" i da možda nećemo morati dugo čekati na novo kraljevsko venčanje

U međuvremenu britanske kladionice rade punom parom!

U srcu Afrike, pod zvezdanim nebom: Princ Hari zaprosio Megan Markl!

foto: Profimedia

Svi se pitaju da li su se Britanska Kraljica Elizabeta II i američka glumica Megan Markl, nova odabranica princa Harija, konačno upoznale ili ne?!

Naime, trač je "ekskluzivno" proširio US Weekly koji je objavio kako su se engleska Kraljica i mlada glumica susrele ranije ovog meseca na kraljevskom škotskom imanju u Balmoralu.

Izvor za US Weekly navodi kako je Megan naprosto šarmirala Kraljicu i da je to bio samo jedan od mnogih susreta između njih.

Svi znamo da Kraljica Elizabeta II nije obična žena, i da susret sa njom nikako ne može biti običan. Zapravo, to bi se više dalo uporediti sa posetom Papi, tako da ovu "anonimnu" informaciju ipak moramo uzeti sa zrnom sumnje.

S obzirom na to da iz Bakingemske palate još uvek nisu opovrgnuli tu vest, za sada je reč o spekulacijama. Ali ako je reč o istini, a ne samo o traču, to je velika stvar za lepu glumicu Megan.

Princ Hari i njegova izabranica Megan Markl uživaju u Africi: Par se pojavio u sličnom izdanju(FOTO)

foto: Profimedia

Priča se i da sam princ Hari požuruje njihov susret što samo dokazuje da beskrajno voli svoju "princezu" i da ne može dočekati dan kad će je izvesti pred oltar.

Poređenja radi, Kejt Mdlton je čekala pet godina da upozna englesku Kraljicu, ali rigorozna pravila se mogu "požuriti" isključivo ako je situaciju urgentna.

Ukoliko dođe do venčanja princa Harija i američke glumice Megan Markl, kraljica Elizabeta neće moći da prisustvuje ceremoniji venčanja. Naime, stroga kraljevska pravila ne dozvoljavaju njenu prisutnost na venčanju ako je prinčeva žena u prošlosti bila u braku i razvedena je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs