Saznajte više

Skarlet Johanson se ponovo razvela: Nije prirodno biti monogamna osoba! (FOTO)

Prelepa američka glumica Skarlet Johnason i francuski novinar Romejn Duriak i službeno su okončali svoj dvogodišnji brak u kojem su postali roditelji trogodišnje ćerkice Rouz

Vip priča
17:58h
Skarlet Johanson se ponovo razvela: Nije prirodno biti monogamna osoba! (FOTO)
Skarlet Johanson, Foto: Profimedia

Iako su svetski mediji željno iščekivali dramatičan epilog ljubavne priče između Skarlet i njenog supruga, par je svoj brak okončao dostojanstveno, korektno i bez mnogo medijske pompe.

Kao razlog rastanka navodi se popularni termin "nepomirljivih razlika", a detalje svoje odluke lepa je glumica ipak odlučila sačuvati za sebe.

Skarlet Johanson otkrila: 7 tajni njene bezvremene lepote

foto: Profimedia

"Ostajemo bliski prijatelji i roditelji, a starateljstvo nad našom ćerkom zajedno ćemo deliti kako bi odrastala u najboljim mogućim uslovima, okružena ljubavlju" – stoji u službenoj izjavi sada već bivših supružnika, prenosi US Weekly.

Prelepa platinasta plavuša već je u nekoliko intervjua za strane medije potpuno iskreno govorila o svom iskustvu majčinstva priznavši kako joj je ta najvažnija životna uloga donela beskrajnu sreću ali i mnoštvo izazova.

Poznata po svojoj otvorenosti, otkrila je i kako nije skroz uverena u pojam monogamije.

Mislim da je ideja o braku veoma romatična. Zapravo sama ta ideja je prelepa, a i praktikovanje iste može biti zaista lepa stvar. Ipak, mislim da nije prirodno biti monogamna osoba” , izjavila je iskrena Skarlet za američko izdanje Plejboja početkom ove godine, a verojatno su i njeni stavovi kumovali kraju ljubavi sa markantnim francuskim novinarom.

Fatalna Skarlet Johanson: Voštana figura zaustavila saobraćaj u Njujorku! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs