potresna priča

Ispovest poznate pevačice o majci: Jedino što volim je to što je mrtva, bila je čudovište! (VIDEO)

Irska pevačica Šined O Konor (50) gostovala je kod slavnog psihologa dr Fila sa kojim je razgovarala o svojim problemima s mentalnim zdravljem, a prvi put je progovorila o odnosu sa svojom pokojnom majkom, za koju tvrdi da ju je zlostavljala u detinjstvu

Vip priča
15:14h Autor:
Ispovest poznate pevačice o majci:  Jedino što volim je to što je mrtva, bila je čudovište! (VIDEO)
Šined O Konor, Foto: Profimedia

"Moja majka je imala sobu za mučenje. Uživala je u zlostavljanju. Dok me tukla terala me da govorim: "Ja sam ništa." Govorila mi je da sam zlo, da se nikad nisam trebala roditi. Rekla bih da je bila opsednuta, ali ne verujem u te stvari. Bila je čudovište. Mrzim to što je ne mogu voleti. Jedino što volim je to što je mrtva", rekla je Šined.

Njena majka Mari poginula je u saobraćajnoj nesreći kada je pevačica imala 19 godina. U poslednjih nekoliko godina Šined se bori sa mentalnim zdravljem.

Prvo joj je dijagostifikovan bipolarni poremećaj, a prošlog meseca objavila je uznemirujući video na Fejsbuku u kom je govorila o suicidalnim mislima.

"Pre dve godine imala sam histerektomiju (hirurško odstranjivanje materice) i poslali su me kući nakon dva dana u bolnici. Nisam dobila nikakve hormone, niko mi nije dao savet kako da se nosim sa svim tim. Ušla sam u menopauzu i nisam znala što se događa. Poludela sam, htela sam da se ubijem jer nisam znala kako da se nosim sa svim tim", rekla je Šined.

Kaže i kako ne krivi svoju porodicu što joj se ne javljaju jer je "porodici mentalno obolelih jako teško".

Pevačica kaže i da se sada oseća dobro.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs