Mirno čekala svojih 5 minuta

Melanija doživela ono čemu se niko nije nadao: Potpuna promena prve dame Amerike! (FOTO)

Čuvena Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan uticaj sve više izlazi na površinu
Vip priča
21:08h Autor:
Melanija doživela ono čemu se niko nije nadao: Potpuna promena prve dame Amerike! (FOTO)
Foto: AP / Petr David Josek

Ona više nije samo trofejna, mlađa i operisana supruga - prisutnost Melanije Tramp u medijima je sve češća, a dok njenom suprugu Donaldu i pastorki Ivanki popularnost opako pada, Slovenka postaje sve popularnija te njen suptilan uticaj sve više izlazi na površinu. Tako je Melanija u poslednjih nekoliko nedelja iz omražene postala simpatična, voljena prva dama, a to je nešto čemu se niko nije nadao. Najviše jer su je svi doživljavali kao sponzorušu koja je svoju mladost i lepotu prodala za novac i slavu, a tradicionalna američka javnost zamerala joj je i činjenicu da je tek brakom dobila zelenu kartu, odnosno da nije rođena Amerikanka.

Srpska pevačica pljunuta Melanija Tramp: Aleksandra Radović drastično promenila izgled! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Promena stava

Među svim Trampovima, ljudi su najmanja očekivanja imali od Melanije. Ona je pritom dolivala ulje na vatru - izbegavajući pojavljivanja, odlaganjem preseljenja u Belu kuću i opštim utiskom nezainteresovanosti za predsedništvo. U prvih pet meseci Donaldove vladavine živela je u Njujorku, a tada su bila aktuelna govorkanja da je u braku isključivo iz koristi, da je ne treba žaliti iako je očigledno da je Donald ne doživljava - budući da ga "vara".

Osim toga, prema javnim anketama i internet komentarima bilo je očigledno da ljudima ide na živce što za prvu damu imaju osobu s velikim brojem golišavih fotografija, gotovo ruskim naglaskom engleskog... Ali, čini se da je strpljiva Melanija uspela to sve da preokrene u vlastitu korist.

Helen Miren o Melaniji Tramp: Uskoro će pokazati svoju mračnu slovensku dušu! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Samostalni angažman

Čini se da je Slovenka stekla samopouzdanje koje joj je do nedavno nedostajalo, pa se sve češće sama pojavljuje u medijima, kao što su to činile i prve dame pre nje, a i sve češće učestvuje u humanitarnim akcijama, borbi za prava dece i sličnim angažmanima. Mediji su prestali da je kritikuju, a postalo je očigledno da njen uticaj raste.

Zašto Melanija više od decenije nije kročila u rodnu Sevnicu: Tajna prve dame Amerike! (FOTO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Donald definitivno nije džentlmen

Poznato je da njen suprug nije od onih koji se lepo ponašaju prema ženama - tokom godina 16 žena ga je optužilo za seksualno napastovanje, brojni su primeri njegovog šovinističkog stava i izjava u javnosti, a bilo je očigledno i da se na isti način ponaša prema Melaniji - uporedno s pričama kako ju je ucenjivao da smrša nakon porođaja ili će je ostaviti, hodajući ispred nje kao da ga nije briga gde je, ili pak hladno se odnoseći prema njoj čak i pred medijima. Melanija je u tome svemu bila tiha, po strani, a tek na postavljena pitanja suptilno branila supruga.

Melaniji za rukom polazi i nemoguće: Kako je konačno prevaspitala Trampa! (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Još jedna stvar koja Slovenki ide u prilog je činjenica da je postala modna ikona - uprkos činjenici da niko nije želeo da je "obuče" za inauguraciju, a danas svi žele da kreiraju za nju. Ističe se specifičnim, prefinjenim i elegantnim individualnim modnim stilom, što Amerikance čini ponosnima.

Zašto se Melanija Tramp retko kad smeje u javnosti: Razlog će vas iznenaditi! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs