Pogledajte

Gde žive, čime se bave i kako izgledaju najimućnije žene na planeti! (FOTO)

One su simbol uspeha i slave
Vip priča
20:50h Autor:
Gde žive, čime se bave i kako izgledaju najimućnije žene na planeti! (FOTO)
Foto: Profimedia

One imaju slavu i novac, a po bogatstvu se ubrajaju u najimućnije žene sveta. Sajt Brigt Side otkriva o kojim ženama je reč.

1. Lilijan Betankurt (94), Francuska

Najbogatija žena na svetu trenutno je 94-godišnja Lilijan Betankurt, većinska vlasnica čuvene "fabrike lepote", francuske kozmetičke firme L'Oreal. Iako je uveliko zakoračila u desetu deciniju svog života, Lilijan vredno radi, a poseduje i svoju humanitarnu fondaciju. Za svoje godine, izgleda fantastično! Njeno bogatstvo se trenutno procenjuje na oko 43,1 milijardu dolara. Živi u Francuskoj.

Bridžit Makron prvi put javno priznala: Da nisam donela ovu odluku, pokajala bih se (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Alis Valton (67), SAD

Druga po bogatstvu jeste Alis Valton, koja je „teška“ 38.7 milijardi dolara. Ona je jedina ćerka osnivača Wal-Marta Sema Valtona. Ona je žena koja obožava umetnost, čak ima i svoje privatne umetničke kolekcije. Puna je novca i radi ono što voli - ima li nešto bolje od toga?

Ima milione, mnogi je žele, ali niko ne sme da joj priđe: Evo zašto! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

3. Suzan Klaten (55), Nemačka

Treća na našoj listi i prva najbogatija žena u Nemačkoj, uspešno vodi svoj biznis, a slobodno vreme provodi sa porodicom. Šef je farmaceutske kompanije, a zajedno sa svojim bratom poseduje polovinu akcija BMW-a. Njeno bogatstvo se procenjuje na 22,5 milijardi dolara.

Helen Miren o Melaniji Tramp: Uskoro će pokazati svoju mračnu slovensku dušu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

4. Lorin Pauel Džobs (53), SAD

Lorin Pauel Džobs nije samo udovica Stiva Džobsa, jednog od osnivača kompanije "Epl", već je i iskusna poslovna žena i velikodušna dobrotvorka. Njeno trenutno bogatstvo procenjuje se na oko 20 milijardi dolara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

5. Šarlota Kaziragi (31), Monako

Mlada Šarlota je 8 po redu za presto Monaka. Unuka slavne Grejs Keli radi kao novinar, a slobodno vreme posvećuje jahanju. Izgleda da je Šarlota, osim kraljevskog blaga, nasledila i holivudski izgled svoje bake. Njeno bogatsvo se procenjuje na 5,7 milijardi dolara.

Zbog njega su Japanci zdravi i žive najduže: 10 zlatnih saveta slavnog lekara (105)!

Foto: Reuters / Eric Gaillard
Foto: Reuters / Eric Gaillard

6. Pansi Ho (54), Kina

Pansi Ho je ćerka Stenlija Hoa, kineskog milijardera poznatog kao "Kralj kocke". Pansi je najbogatija od 17-oro dece koje Ho ima sa četiri žene. Njeno bogatsvo se procenjuje na 3,4 milijarde dolara.

Kako izgleda jedan dan u životu milijardera: Sasvim obična navika dovela ga je do uspeha! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

7. Ivanka Tramp (35), SAD

Iako je najstarija ćerka Donalda Trampa mogla da računa na novac svog oca i da živi udoban i bezbrižan život, Ivanka je odlučila da postane uspešna, samostalna, poslovna žena. Ona poseduje nekoliko kompanija, često se pojavljuje na TV-u, čak i piše knjigu. Uprkos prezauzetom rasporedu, uvek pronalazi vremena za sebe i svoju porodicu. Njeno bogatsvo se procenjuje na 740 miliona dolara.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

8. Šeika Moza bint Naser (58), Katar

Divna Šeika Moza je druga supruga katarskog emira. Žena sa počasnih 7 doktorata, 5 sinova i 2 ćerke. Ne samo što je politički i društveni aktivista, već podržava i naučni i tehnološki napredak svoje zemlje. Proglašavana je i jednom od "najslavnijih prvih dama na svetu".

(stil.kurir.rs)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs