Ljubavna priča

Deveta godišnjica: One su za svoju ljubav morale da se bore! (FOTO)

Jedna od najuspešnijih komičarki i voditeljki na svetu, Elen de Dženeris i glumica Porša de Rosi danas slave devet godina svoje bračne zajednice
Vip priča
14:10h Autor:
Deveta godišnjica: One su za svoju ljubav morale da se bore! (FOTO)
Foto: Profimedia

One su se venčale 2008. godine u vreme kada su prava gej parova bila tabu, a o detaljima njihove veze i venčanja pisali su svi mediji.

One se danas aktivno bave podizanjem svesti o pravima gej parova i ne skrivaju ljubav i privrženost koju dele.

One su za svoju ljubav morale da se bore.

Spektakularna proslava 1. godišnjice braka: Ana i Bastijan na romantičnoj destinaciji! (FOTO)

Prelepa glumica Porša, poznata po čuvenoj zavodnici u seriji Ali MekBil, dugo je skrivala svoju seksualnu orijentaciju. Prolazila je kroz teške periode, čak se borila sa depresijom i problemima vezanim za poremećajem u ishrani.

Ali jedno veče je bilo presudno u njenom životu. Naime, na jednom društvenom događaju, ugledala je Elen u koju se zaljubila na prvi pogled.Priča o njihovoj ljubavi ubrzo je obišla svet, a one danas slave devet godina svoje ljubavi.

Poznata voditeljka je jedna od prvih poznatih ličnosti koja se javno izjasnila o svojoj seksualnoj orijentaciji. 1997. gdine u svojoj tadašnjoj popularnoj seriji na šok velike javnosti, priznala je da je lezbejka. Njen hrabar potez nije prošao bez posledica, tako je Elen već sutradan izašla na naslovnoj strani magazima Time, a sponzori su istog časa povukli reklame, a njena serija je propala.

Ipak, gledajući unazad, Elen dana ne žali ni za čim.

Intimna fotografija: Džastin Tero čestitao godišnjicu braka Dženifer Aniston (FOTO)

Објава коју дели People Magazine (@people) дана 16. Авг 2017. у 12:39 PDT

"Toliko smo godina zajedno da na ovoj fotki izgledamo poput dece. Srećna ti 9. godišnjica! – napisala je glumica u opisu fotografije koju je objavila na svom Instagram profilu, a široki osmesi na njihovim licima najbolje govore o sreći koje su pronašle u svojoj bračnoj zajednici.

Eva Mendez i Rajan Gosling: Proslavili godišnjicu na najzabavnijem mestu na svetu! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs