Iznenađenje

Cecina sestra napušta vilu Ražnatovića: Selidba posle 20 zajedničkih godina

Lidija je odlučila da sebi, suprugu Predragu i svojoj deci, konačno priušti zasebni životni prostor
Vip priča
12:20h Autor:
Cecina sestra napušta vilu Ražnatovića: Selidba posle 20 zajedničkih godina
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović podržala je odluku mlađe sestre Lidije Ocokoljić, te je tako ovoj zajednici došao kraj...

Od samog početka karijere, Ceca je često isticala da joj je sestra Lidija najbolja prijateljica i da pred njom tajni nema. Međutim, Lidija je sada odlučila da, ipak, napusti porodičnu vilu, te sebi, suprugu Predragu i svojoj deci, konačno priušti zasebni životni prostor.

"Ceca i Lidija su neverovatno bliske, tako je od detinjstva, tako će i ostati. Dok je Arkan bio živ, on je sa zadovoljstvom prihvatio Lidiju. Ona im je pomagala sa odgajanjem Anastasije i Veljka, a kasnije je Ceca njoj uzvratila sa njenom decom. Nikakve svađe ni sada nije bilo, jednostavno, Lidija ima brojnu porodicu čak četvoro dece, i ona i njen muž shvatili su da im treba odvojena kuća. Jeste Cecina vila u Ljutice Bogdana velika, međutim, svaka porodica želi da organizuje život onako kako njoj odgovara. Oni žele i da Ceca napokon ima svoj mir", navodi izvor blizak porodici i dodaje da je pevačica podržala ovu Lidijinu odluku iako joj je isprva bilo teško.

"Ceca je navikla da svaki dan provodi sa Lidijom, da se o svemu dogovaraju, da jedna drugoj pomažu oko dece. Međutim, Cecina deca su već uveliko punoletna, a Lidijina odrastaju i nije im više potrebno toliko nadzora, tako da ni ti razlozi više ne važe. Ceca je rešila da im pomogne da nađu odgovarajuću kuću na Dedinju, a pomoći će i sa opremanjem, to je za nju posebno zadovoljstvo. Zato je na kraju pao dogovor o selidbi, a i dalje će svi biti blizu i viđati se svakodnevno", zaključuje isti izvor.

Inače, pre dve godine pisalo se da je Lidija uz Cecinu pomoć kupila stan u širem centru grada, u kom će živeti sa porodicom. Međutim, folk diva je to kasnije demantovala, a do selidbe nije došlo.

Trik Cece Ražnatović za lepotu i blistav izgled: Sve žene će početi ovo da praktikuju!

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs