Pročitajte

Pravo prijateljstvo: Kortni stala u odbranu svoje najbolje drugarice (FOTO)

Prijateljstvo glumica i kolegica Kortni Koks i Dženifer Aniston traje više od dve decenije, a svoju beskrajnu odanost i privrženost omiljenoj holivudskoj devojci iz susedstva, Kortni je još jednom potvrdila braneći Dženifer pred naletom suludih nagađanja o njenoj umešanosti u dramu zvanu Brangelina
Vip priča
20:22h Autor:
Pravo prijateljstvo: Kortni stala u odbranu svoje najbolje drugarice (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Kortni Koks i nakon svih ovih godina još uvijek ‘drži leđa’ svojoj prijateljici Dženifer Aniston. Naime, kortni se u intervjuu za emisiju Entertainment Tonight vidno iznervirala na novinarski upit o njenom mišljenju o razvodu Bred Pita i Anđeline Džoli. Naime, novinar je u kontekst trenutno najpoznatijeg razvoda na svetu stavio i njenu dugogodišnju prijateljicu i kolegicu Dženifer Aniston, inače bivšu suprugu Bred Pita.

Anđelina besna i frustrirana: Bred Pit se pomirio sa Dženifer Aniston!

@justintheroux је поделио/ла објаву дана 5. Авг 2017. у 4:23 PDT

"Osećam kako ovakvim pitanjima samo dodatno pogoršavamo njihovu ionako nezavidnu situaciju. Ova priča nije o Dženifer", kratko je odgovorila iziritirana Kortni, pa se prebacila na intervju sadašnjeg supruga Dženifer, Džastin Teroa, koji je za Business Insider objasnio zašto ljudi toliko žele uplitati Dženifer u priču koja jasno nije njena.

"Iako to niko ne želi da prizna, u svetu postoji jedna neprekidna žeđ za tračevima, a novinari su toga svesni pa zapravo ljudima daju ono što oni sami traže. Ali, uistinu, postoje toliko veće i važnije stvari o kojima bi trebalo razgovarati. Šokantno je kako jedna tako trivijalna stvar može u tolikoj meri zaseniti one sve beskrajno važne stvari koje se upravo događaju u svetu. Kao dete razvedenih roditelja, o ovoj situaciji mogu samo reći da ova agonija najteže pada njihovoj deci. Zapravo bi bilo užasno neprimereno govoriti o bilo čemu drugome. Bred i Anđelina proživljavaju jako teške trenutke i to je užasno", izjavio je Tero koji je pre par dana proslavio drugu godišnjicu braka s Dženifer, a tada je na svom Instagram profilu objavio njihovu preslatku fotografiju na kojoj je sasvim jasno kako je lepa brineta odavno prebolela svoj bivši brak, a možemo se kladiti kako je danas srećna što je uspela izbeći taj "metak".

Telohranitelj otkrio koga je Bred Pit više voleo: U ovom braku je ipak bio srećniji! (FOTO)

@justintheroux је поделио/ла објаву дана 11. Феб 2017. у 6:05 PST

Budući da su Dženini najbliži poprilično britko i koncizno sumirali celu farsu oko imaginarnog trougla Bred-Anđelina-Dženifer, mislimo da je vreme da tu dramu ostavimo iza sebe.

Zamalo susret sa Bredom Pitom: Dženifer se skockala samo tako! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs