Humanitarna poseta

Novo prijateljstvo Bridžit Markron: Prva dama Francuske u do sad neviđenom izdanju (FOTO)

Emanuel Markon je predsednik tek dva meseca i njegova supruga, prva dama, ne gubi vreme u stvaranju novih prijatelja na visokim pozicijama
Vip priča
08:30h Autor:
Novo prijateljstvo Bridžit Markron: Prva dama Francuske u do sad neviđenom izdanju (FOTO)
Foto: Profimedia

Bridžit Makron, supruga francuskog predsednika, srela se sa frontmenom popularne grupe U2 iz Irske, čuvenim Bonom, u Jelisejskoj palati u ponedeljak. Poželela mu je dobrodošlicu i u njihov dom u Parizu, gde su proveli nekoliko sati razgovarajući o siromaštvu širom planete i preduzimanju određenih mera za njegovo suzbijanje.

Svi pričaju o suknji prve dame Francuske: Bridžit Makron šokirala stajlingom! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Šezdesetčetvorogodišnja Bridžit ponela je glamurozan komplet, crne cigaret pantalone, jedostavan končani džemper u crnoj boji i kratku, veoma modernu, kožnu bajker jaknu u sivoj boji. Ceo izgled podigle su klasične stileto crne lakovane cipele, a moderna bob frizura je kao i uvek bila perfektna.

Pevač, u svom prepoznatljivom stilu, pokazao je da je prijateljski nastrojen prema prvoj dami Francuske, pa se na nekoliko fotografija može videti da je drži ispod ruke.

Buduća prava dama Francuske je pravi skandal majstor: Zavela učenika pa se posle udala za njega!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bono je poznat po svom humanitarnom radu i svojoj organizaciji pod nazivom "One" - a juče je sa prvom damom raspravljao i tražio rešenja za pomoć siromašnima i bolesnima, sa fokusom na najugroženija mesta u Africi. Takođe, jedna od tema bila je obrazovanje mladih devojaka i žena u Africi. Slavnom muzičaru nije prvi put da je došao u francusku sa svojom organizacijom. Sarađivao je ranije sa predsednicima Žakom Širakom, Sarkozijem, kao i Holandom.

2003. godine u francuskoj mu je uručena velika nagrada Legije časti

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs