Bila je neprepoznatljiva

Prošle godine bila na ivici smrti: Slavna teniserka otkrila šokantnu istinu o sebi! (VIDEO)

Ona je oduvek imala jaču građu, pa kada se prošle godine pojavila na Rolan Garosu, svetska javnost bila je zapanjena njenim izgledom
Vip priča
07:48h Autor:
Prošle godine bila na ivici smrti: Slavna teniserka otkrila šokantnu istinu o sebi! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Slavna teniserka i nekadašnja vimbldonska šampionka Marion Bartoli punila je novinske stupce zbog svoje drastične promene izgleda tokom protekle dve godine.

Foto: AP
Foto: AP

Ona je oduvek imala jaču građu, pa kada se prošle godine pojavila na Rolan Garosu, svetska javnost bila je zapanjena njenim izgledom.

Naime, Marion je toliko bila smršala da su svi mediji preneli vest da je sportistkinja obolela od anoreksije.

<\/div>

Šta se zapravo desilo? Bertoli se zarazila misterioznim virusom koji joj je napao krvni sistem tokom puta u Indiji, a zbog iscrpljenosti organizma provela je 4 meseca u bolnici.

Potresni detalji o poslednjim danima Fredija Merkjurija: Bilo je užasno teško gledati to! (FOTO)

"Doktori su mi rekli da sam na ivici smrti", otkrila je u nedavnom intervjuu Marion. Povrh svega, užasno teško su joj pala nagađanja da ima poremećaj u ishrani.

"Znajući koliko sam pozitivna, nasmejana i koliko volim život, to jednostavno nije bilo moguće", komentarisala je navode Marion dodajući da joj je povrh svega i kosa opadala, a i zubi su joj se klimali.

Međutim, čini se da je sada Bartoli na putu ozdravljenja. Kada se sinoć pojavila na svečanoj večeri povodom završetka teniskog turnira u Vimbldonu svi fotoaparati su bili upereni ka njoj, a ona je pozirala sa širokim osmehom.

Njena lepota je oduzimala dah, ali je koštala života: Tragedija koja je izmenila Holivud! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Iako se sada oporavila, teška bolest može da se vrati, pa je teniserka izuzetno pažljiva kada su u pitanju ishrana i način života, ali i destinacije, jer više ne sme da putuje u sve zemlje zbog zdravstvenog rizika.

Modni dvoboj slavnih sestara: Pipa protiv Kejt na Vimbldonu! (FOTO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs