Njemu bilo 16, njoj 21 godina

Kada ga je upoznala bio je premlad, ali ga nije zaboravila: Ovo je najuspešniji slavni par! (FOTO)

Romansa među holivudskim zvezdama rasplamsala se 1983. godine tokom snimanja filma "Swing Shift". Od tog trenutka, par je nerazdvojan
Vip priča
17:30h Autor:
Kada ga je upoznala bio je premlad, ali ga nije zaboravila: Ovo je najuspešniji slavni par! (FOTO)
Foto: Profimedia

Iako su iskre među Goldi Hon i Kurtom Raselom "sevale" još 1968. godine tokom snimanja filma "The One and Only Genuine, Original Family Band", glumica je priznala da joj je smetalo što je bio pet godina mlađi od nje.

"Ja sam imala 21, a on 16 godina. Mislila sam da je sladak, ali bio je premlad. Ponovno smo se sreli nekoliko godina kasnije. Svideo mi se, a setila sam da mi se jako svideo i kad sam ga prvi put videla", rekla je Hon.

Preživeli sva iskušenja Holivuda: Slavni parovi otkrili tajnu uspešne ljubavi! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Romansa među holivudskim zvezdama rasplamsala se 1983. godine tokom snimanja filma "Swing Shift". Od tog trenutka, par je nerazdvojan. Njihova strast bila je nezaustavljiva. Na prvom sastanku već su imali bliski susret s policijom.

"Gledali smo film nakon čega smo otišli na ples. Odlično sam se zabavljao s njom i zaključili smo da ne želimo da da se noć završi, pa smo otišli u kuću koju je nedavno kupila", ispričao je glumac. Kada su, priseća se, razgledali "imaginarni nameštaj" u praznoj sobi, počeli su da se seksaju.

Brak o kojem se i danas priča: Ljubav između Monike Beluči i Vensana Kasela bila je prava misterija!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"U sledećem trenutku pored nas se stvorila policija. Mislili su da se radi o provali, budući da je u toku bilo renoviranje. Sve je to bilo vrlo bizarno", otkrio je Kurt.

Pre nego što su se zaljubili, Goldi je imala turbulentan život. Družila se sa rokerima 1970-ih, a posebno je bila bliska s Rolingstonsima s kojima je često išla na žurke.

"Bilo je divlje. Znala sam da je bilo puno droge, ali ja je nisam videla. Osećala se poput jedne od nevinih. Pitala sam se: "Kako sam dospela ovdje?" Imala sam 26 godina. Provela sam divno vreme s Ronijem Vudom", ispričala je oskarovka koja je tih godina nizala filmske hitove.

69 godina u braku sa princom Filipom: Istina o hladnoj kraljici Elizabeti! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pre sudbonosnog filma s Raselom, bila je u dva braka. S rediteljem Gasom Trikonisom bila je u braku deset godina, a razveli su se 1969. S muzičarem Bilom Hadsonom venčala se 1976. godine. S njim je dobila dvoje dece, Kejt i Olivera. Rastali su se 1982. godine.

Kurt je s pevačicom i glumicom Sizon Habli bio u braku četiri godine, do 1983. godine. S njom je dobio sina Bostona (37). Goldi i Kurt su dobili sina Vajata 1986. godine.

Istinita ljubavna priča sa Titanika: Lepša od Džekove i Rouzine, jača od svega! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Iako Kejt i Oliver nisu dobri s biološkim ocem Bilom, jako su bliski s Kurtom.

"Njih dvoje su nama deci zvezde vodilje. Njihova ostavština je ono što su naučili svoju decu, a to je ljubav i poštovanje" rekla je Kejt koja je, sledeći majčine stope, isto postala glumica.

Razvod od Trampa joj doneo milione: Ivanu je Donald prvu voleo! (FOTO)

Iako su jedan od najdugovečnijih parova u Holivudu, Goldi i Kurt nikada nisu stali pred oltar.

"Svi nas pitaju kada ćemo da se venčamo, pa sada svaki put dajemo drugačiji odgovor i zabavljamo se", rekao je Kurt nedavno. Holivudski par smatra da im ne treba "papir", jer ionako žive kao da su venčani.

Prvo i poslednje Dajanino leto kao slobodne žene: Novi detalji o neprežaljenoj princezi! (VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs