8 blagoslovenih žena

Poznate dame koje će uskoro postati mame: Bejbi bum na domaćoj javnoj sceni! (FOTO)

Neke će se u ulozi majke ostvariti prvi put
Vip priča
14:36h Autor:
Poznate dame koje će uskoro postati mame: Bejbi bum na domaćoj javnoj sceni! (FOTO)
Foto: Profimedia / Instagram / Kurir

Prošle godine rode su posetile veliki broj javnih ličnosti, a čini se da ni ova neće biti manje radosna za naše zvezde, piše Story.

Neke od ovih slavnih lepotica postaće mame prvi put, a neke će dodatno proširiti svoje porodice. Ovo su dame koje će u 2017. biti bogatije za još jednog člana porodice!

Jelena ĐokovićSrećna vest obišla je ceo svet u februaru - Novak i Jelena Đoković ponovo će postati roditelji, a mali Stefan dobiće brata ili sestru. Još uvek nije poznato kojeg će pola biti najmlađi član porodice slavnog tenisera.

Lepa trudnica Jelena Đoković: Bodrila je Noleta, ali svi su gledali samo nju! (FOTO)

Jelena ObućinaŠarmantna urednica Dnevnika 3 na RTS-u trenutno je u četvrtom mesecu trudnoće. Iako inače ne otkriva detalje o svojoj privatnosti, buduća mama nije odolela prilici da podeli poneki detalj: ona nosi dečaka kojeg je odlučila da nazove Vukašin!

Ana NikolićAtraktivna pevačica i supruga repera Stefana Đurića Raste u junu će roditi svoje prvo dete. Kako se spekuliše, Ana će postati mama devojčice, a ona, iako je u poodmakloj trudnoći, još uvek je u žiriju takmičenja Ja imam talenat.

Gorica i Loka godinama bili u skladnom braku: Evo kako se slažu danas! (FOTO)

Dana KarićBivša članica grupe D'n'D u novogodišnjoj noći zaklela se na večnu ljubav Nikoli Stojiljkoviću, a u toku ove godine, ona će na svet doneti njihovo prvo dete. Dana bi trebalo da se porodi početkom jula.

A post shared by Dana Karic (@danakaric) on Jan 17, 2017 at 11:25am PST

Jovana JoksimovićPopularna voditeljka i supruga kantautora Željka Joksimovića nosi blizance - dečaka i devojčicu, kako tvrde domaći mediji. Par već ima sina Kostu, a o navodima o trudnoći još uvek se nisu oglasili.

Deca poznatih i njihova čudna imena: Obeleženi za ceo život!

A post shared by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on Feb 7, 2017 at 12:36am PST

Rada Sarić Mlada pevačica koja se proslavila učešćem u muzičkom takmičenju Zvezde Granda i njen kolega Milan Čolović postaće roditelji na jesen ove godine, a štampa piše da još uvek ne znaju kojeg je pola njihovo prvo dete.

A post shared by RadaSaric (@radaaasaric) on Apr 17, 2017 at 1:08am PDT

Jelena GerbecRadina koleginica Jelena prošle godine se zaklela na večnu ljubav bubnjaru Vladanu Đorđeviću, a ubrzo su saznali da će postati roditelji. Pevačica je najpre mislila da će postati majka dečaka, a onda je saznala da će dobiti ćerkicu.

Babica savetuje žene pred porođaj: Lista stvari koje ne treba da nosite u porodilište!

A post shared by Jelena Gerbec (@gerbejeka) on Feb 26, 2017 at 6:48am PST

Nataša PavlovićNajpoznatija praktična žena u Srbiji već ima petogodišnjeg Olega, a kroz nekoliko meseci na svet će doneti još jednog dečaka! Njeni obožavaoci oduševljeni su time koliko je Nataša i dalje vredna i dosledna svom stilu, uprkos poodmakloj trudnoći.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs