Miljenik žena staje na ludi kamen

Zbog žene morao da pije slanu kafu: Detalji sa veridbe Bali bega nasmejali ceo svet (FOTO)

Veridba je upriličena prema starim običajima i tradiciji
Vip priča
13:42h Autor:
Zbog žene morao da pije slanu kafu: Detalji sa veridbe Bali bega nasmejali ceo svet (FOTO)
Foto: Instagram Printscreen / Burakozcivit

Sad i zvanično vereni, Fahrije Evdžen i Burak Ozčivit, poznatiji kao Bali beg, u nedelju 12. marta iz Nemačke su se vratili u Istanbul, kako bi u krugu porodice upriličili slavlje povodom veridbe.

Na aerodromu su ih dočekali dežurni paparaci i, naravno, pokušali da saznaju što više detalja o radosnom događaju. Vidno uzbuđen i presrećni, Fahrije i Burak su im otkrili da se sve odvijalo u krugu porodice, piše Lepa & srećna.

"Zaista sam uzbuđen i srećan", često je ponavljao zgodni glumac za kojim luduju devojke širom Balkana.

"U Nemačku sam otišao s porodicom pa smo od Fahrijinih roditelja zatražili njenu ruku. Sve se odvijalo prema našoj tradiciji i običajima, a slavlje smo organizovali u Fahrijinom rodteljskom domu, jer smo poštovali pravilo da veridbu priređuje devojačka, a svadbu momačka strana", rekao je glumac.

Žena koja je očarala Bali-bega: Zanosna glumica otkriva tajnu lepote i zgodnog tela! (FOTO)

<\/div>

Upravo je taj detalj oduševio i raznežio njegove zemljake. Naime, na fotografijama koje je glumac objavio na društvenim mrežama po zavesama u pozadini jasno se vidi da je veridba u privatnoj kući, a ne u luksuznom hotelu, kao što je to slučaj kod većine Burakovih kolega.

Mogli su da slave u najluksuznijim hotelima i na bilo kom mestu na planeti, ali oni su odabrali skromni roditeljski dom, komentarišu mnogi.

Radoznali novinari nisu mogli a da Buraku ne postave ono čuveno: "Jesi li popio slanu kafu?" Ali, umesto njega vragolasto je odgovorila Fahrije: "Popio je, popio!"

Skromni dom slavnog Bali bega: Prebogati glumac ne voli luskuz i sjaj! (FOTO)

<\/div>

Reč je, naravno, o ritualnoj kafi u koju devojka stavlja so, a momak treba da je popije uprkos odvratnom ukusu. Jer to je test njegove ljubavi, strpljivosti i spremnosti da na pravi način rešava sve ono što će im se naći na zajedničkom životnom putu.

A dok su ih paparaci snimali, ljubavlju opijeni verenici nenametljivo su pokazivali svoje burme.

Zaista su opijeni i uzbuđeni, nema sumnje, jer su na istanbulskom aerodromu zaboravili Burakovog tatu, mamu, sestru, zeta, sestrića i sedam kofera! Jednostavno su odlepršali držeći se za ruke.

Kako da se udate u 2017: Muškarac za ženidbu bira samo ovaj tip žene!

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs