Teniser potpuno iskreno

Novak Đoković o braku, roditeljstvu i ishrani koju svi kritikuju: U 3 rečenice prekinuo sve tračeve!

Emotivnim rečima koje je uputio svojoj izabranici, Đoković je mnoge raznežio i stavio tačku na takva govorkanja
Vip priča
00:14h
Novak Đoković o braku, roditeljstvu i ishrani koju svi kritikuju: U 3 rečenice prekinuo sve tračeve!
Foto: Beta / Lui Siu Wai

Doskorašnji prvi reket sveta Novak Đoković (29) počeo je pohod na novu titulu učešćem na Australijan openu, gde je prvi meč odigrao sa Fernandom Verdaskom, piše Story.

Srpski šampion ponovo ima nekadašnju energiju i poletnost, što je izazvalo salve pozitivnih komentara kod njegovih fanova. Iako se činilo da se krajem protekle godine suočio sa emocionalnim padom, što ga je i koštalo prvog mesta na ATP listi, sada je Novak zasijao starim sjajem.

Neposredno pred početak velikog turnira, sportista je pripadnicima sedme sile govorio o braku sa suprugom Jelenom, za koji su mnogi spekulisali da je poslednjih meseci zapao u krizu. Emotivnim rečima koje je uputio svojoj izabranici, Đoković je mnoge raznežio i stavio tačku na takva govorkanja.

"Poštovanje, divljenje, razumevanje i podrška obostrani su u našoj vezi. Sa suprugom uvek mogu da razgovaram, bilo da pričamo o lepim stvarima u životu, bilo da mi treba rame za plakanje. Jelena je uvek tu za mene", rekao je Đoković osvrnuvši se i na neke osobine svog sina Stefana, za čije je vaspitanje najzaslužnija upravo Jelena.

Boris Beker ne može da veruje svojim očima: To više nije Novak, ne prepoznajem ga!

Foto: Facebook / Novak Djokovic
Foto: Facebook / Novak Djokovic

"Stefan je znatiželjan i aktivan, kao što samo dete može da bude. Takođe, od majke sve upija i veoma mi je drago zbog toga", dodao je Novak.

Dom pun ljubavi, u kakvom je sam odrastao, Đoković je stvorio i sa svojom porodicom koju je zasnovao sa Jelenom.

Uprkos brojnim odricanjima koje kao profesionalni sportista mora da podnese, nikada nije dozvolio da njegovi najbliži trpe zbog toga. Ipak, da bi sve funkcionisalo kako treba, oba partnera moraju da ulože mnogo truda. Dok je Novak na turnirima, Jelena i Stefan kreativno ispunjavaju vreme igrom i edukacijom. Kao najverniji navijači trofejnog tenisera, njih dvoje pomno prate svaki meč i emotivno bodre svog supruga i oca.

S obzirom na to da je i kritikovan zbog promene u načinu ishrane, drugi reket sveta progovorio je o toj temi:

"Moj stav glasi: neka hrana bude lek i neka lek bude hrana. Što više ispitujem stvari poput goriva i energije za moje telo, biću sve bolji teniser i, generalno, zdraviji", objasnio je on.

Dok naporno radi na ostvarenju svojih ciljeva i planova za ovu godinu, Đoković koristi svaki slobodan trenutak kako bi uživao upravo sa svojom porodicom, upijao svaki novi pokret ili gest sina i pronašao emotivnu snagu za predstojeće izazove koji ga očekuju.

(Story / Maja Jovanović)

Pre udaje za Novaka: Ovako je Jelena Đoković izgledala pre 8 godina! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs