Čestitamo

Porodila se srpska milijarderka: Bivša Modelsica blizancima dala jedinstvena imena! (FOTO)

Danas je bivša manekenka i pevačica Ivana Berendika objavila fotografiju svog sinčića i ćerkice i otkrila njihova interesantna imena fanovima
Vip priča
23:36h Autor:
Porodila se srpska milijarderka: Bivša Modelsica blizancima dala jedinstvena imena! (FOTO)
Foto: Instagram / Armedelamour

Lepa Ivana Berendika, koja se danas bavi dizajnom nakita, na svet je donela dečaka i devojčicu, piše Story.rs.

"Sada mi unutrašnji glas kaže da je vreme da se ostvarim u ulozi majke, to ću i učiniti. Nikada nisam pravila velike planove, vodim se izrekom: 'Pravi planove da ti se Bog smeje' ", izjavila je svojevremeno Ivana.

Taj trenutak je stigao, a Ivana nas je u proteklim mesecima više puta obradovala prelepim fotografijama kojima je otkrivala kako njena trudnoća napreduje, a trudnički stomačić raste.

Balkanske lepotice koje su osvojile svetske milijardere: Njihov život je bajka! (FOTO)

Danas je bivša manekenka i pevačica objavila fotografiju svog sinčića i ćerkice i otkrila njihova interesantna imena fanovima.

Ona je, naime, na svom profilu na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju tek rođenih blizanaca.

"Molim vas, poželite dobrodošlicu gospođici Zoi Mej i gospodinu Kaju Nikoli na čudesno putovanje koje zovemo životom", napisala je novopečena mama.

Drama na jahti Sandre Meljničenko: Bivša modelsica hitno operisana!

Ivana je pre dve godine u jednom intervjuu otkrila malo poznate detalje o svom izabraniku i tome zbog čega je "pala" na njegov šarm.

"Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim", istakla je Ivana.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs