Tragična mladost

Samlela je filmska industrija: Potresan život legendarne glumice!

Zbog zlobnih komentara je otišla pod nož, nakon čega se navukla na tablete protiv bolova
Vip priča
15:30h
Samlela je filmska industrija: Potresan život legendarne glumice!
Foto: Profimedia

Legendarna glumica Džejmi Li Kertis (65) kaže da već dugo nije imala zapaženu ulogu u nekom filmu jer u Holivudu diskriminišu glumice na osnovu godina, ali i jer su droga i alkohol veliki problem u svetu šoubiza.

Slavna glumica i sama je imala problema s opijatima, ali kako navodi "čista" je već 18 godina. Davno se podvrgla operaciji podizanja podočnjaka jer joj je snimatelj jednom rekao da ima kesice ispod očiju.

Posle toga je krenuo pravi pakao.

"Postala sam narkoman. "Navukla" sam se na lekove protiv bolova posle estetskog zahvata, a ta zavisnost je trajala narednih deset godina! Naporno sam radila samo da bih ostala "čista"", kaže Kertisova i dodaje da je bila zavisna i od alkohola.

Svaki dan prebijana, silovana sa 5 godina: Težak život slavne Lujze Hej (90)!

"To je porodična bolest. Moji roditelji su ceo život bili alkoholočari, a brat mi je umro kada je imao 20 godina jer se predozirao heroinom. Ako ostanem "čista" do kraja života, to će biti moje najveće dostignuće", zaključila je glumica u ispovesti za Dejli bist.

Kada su joj se roditelji razveli, Džejmi je imala samo tri godine. S obzirom na to da je najmlađe dete u porodici, tvrdi da je ona ta koja je trebalo da spasi brak svojih roditelja, ali to se nije desilo. Kasnije je razvod roditelja doživela kao svoj neuspeh.

Uprkos svim životnim poteškoćama, Džejmi kaže da je danas srećna. U braku je sa Kristoferom Gestom i ima dvoje dece.

Ona je uspešna, bogata i lepa, ali odbačena od svih: Zbog jedne stvari svi su joj okrenuli leđa!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs