Seks bomba

Ovako izgleda ćerka Lee Kiš: Zanosna plavuša, lepotom osvojila reditelja! (FOTO)

Po struci je rediteljka, ali smeši joj se i blistava glumačka karijera
Vip priča
07:24h Autor:
Ovako izgleda ćerka Lee Kiš: Zanosna plavuša, lepotom osvojila reditelja! (FOTO)
Foto: Facebook / Sara Mia Jokic

Dokumentarni film Sare Mie Jokić, ćerke poznate voditeljke Lee Kiš, osvojio je glavnu nagradu na filmskom festivalu Interfer, a stigla je i jedna totalno neočekivana ponuda, piše Story.

Naime, Sara je po struci zapravo rediteljka, ali je svojom lepotom oduševila bosanskog reditelja koji joj je ponudio glavnu ulogu u svom novom filmu, a Sara bi trebalo da odgovori najkasnije za mesec dana.

"Na međunarodnom festivalu Interfer, Sara je osvojila glavnu nagradu za svoj dokumentarac "Javna kuća". Posle ceremonije i dodele priznanja prišle su joj kolege kako bi joj čestitale, a jedan od njih je pored talenta, pohvalio i njen izgled, koji, kako je rekao potpuno odgovara viziji prelepe devojke u njegovom novom filmu", rekao je izvor.

Verena za bogataša, uživa u životu: Ovako živi kćerka Suzane Mančić! (FOTO)

<\/div>

On je još dodao da je u pitanju velika koprodukcija svih bivših jugoslovenskih republika, kao i da bi snimanje trebalo da krene na proleće 2017. godine.

Sara ozbiljno razmišlja da prihvati ovu ponudu jer za nju gluma predstavlja veliki izazov. Međutim, ona je već počela sa radom na snimanju svog novog projekta, filma Marioneta.

Jelena Đoković u Njujorku: Da li vi vidite isto što i ja? (FOTO)

<\/div>

Povodom cele priče oglasila se i njena slavna mama.

"Ne bih za sad ništa otkrivala, pustimo da malo prođe vreme. Najbolje bi bilo da pozovete Saru za nekoliko dana, pa da vam ona sve ispriča. Hvala mnogo", rekla je Lea Kiš.

Sara je još kao dete završila školu glume kod Nenada Nenadovića, a igrala je i u serijama Fore i fazoni i Zooteka, ali se ipak odlučila da njen životni poziv bude režija.

Pre 40 godina je hipnotisala svet, danas izgleda ovako: Žena koja je zaustavila vreme! (FOTO)

<\/div>

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs