Vredi pročitati

Događaj koji je promenio sve: Najtužnija holivudska priča sa snažnom porukom!

Najniže je pao kada je u prodavnici pića pokušao strancima da proda svog psa. Nije imao novca da ga hrani
Vip priča
08:04h Autor:
Događaj koji je promenio sve: Najtužnija holivudska priča sa snažnom porukom!
Foto: Profimedia

Malo je onih koji nisu čuli za Silvestera Stalonea. Ali, slavni Roki ima i dirljivu životnu priču koju je objavio Nammatv Channel i do sada prikupio više od 100.000 lajkova i 70.000 šerova.

Ako vam je život težak, ako imate osećaj da ne možete da uspete ma koliko god se trudili, pročitajte ovu inspirativnu priču koju je objavio Nammatv Channel, prenose američki mediji. Možda će vam dati snage da nastavite da se borite, možda će vas motivisati da pokušate nešto novo, a možda će vas samo dirnuti.

U svakom slučaju, ulepšaće vam dan.

"Njegovo je ime Silvester Stalone. Jedan je od najvećih i najpoznatijih filmskih zvezda. Na početku karijere, Stalone je bio glumac koji se borio - na svim područjima. U jednom trenutku je bio toliko siromašan da je ukrao ženin nakit i prodao ga. Stvari su krenule toliko loše da je postao beskućnik i tri noći je spavao na autobuskoj stanici u Njujorku. Nije imao za stanarinu ni za hranu.

Slavni glumac predao život Isusu Hristu: Mediji prećutali tu informaciju! (VIDEO)

Najniže je pao kada je u prodavnici pića pokušao strancima da proda svog psa. Nije imao novca da ga hrani. Prodao ga je za samo 25 dolara. Kaže da je otišao u suzama. Nakon dve nedelje gledao je bokserski meč između Muhameda Alija i Čaka Vepnera i to ga je inspirisalo da napiše scenario za slavni film Rocky. Napisao ga je za 20 sati! Pokušao je da ga proda i ponuđeno mu je 125.000 dolara. Ali, imao je jedan uslov: želeo je glavnu ulogu u filmu. Želio je da bude glavni lik, Roki. Ali studio je rekao NE. Želeli su pravu zvezdu. Rekli su da izgleda smešno i smešno govori. Otišao je sa svojim tekstom.

Nekoliko nedelja kasnije, studio mu je ponudio 250.000 dolara za njega. Odbio je. Ponudili su 350.000 dolara. I to je odbio. Želeli su njegov film, ali ne i njega. Rekao je NE. On je morao da bude u tom filmu. Nakon nekog vremena, studio se složio sa njegovim zahtevom i dao mu 35.000 dolara za scenario i dopustio mu da glumi Rokija.

Sasvim običan dan modernog Aladina: Ovo od šeika sigurno niko ne očekuje! (FOTO)

Ostalo je istorija! Film je osvojio tri Oskara, a Stalone je nominovan za najboljeg glumca. Rocky je postao jedan od najboljih filmova u istoriji. Da li znate šta je Silvester prvo kupio sa 35.000 dolara koje je dobio? Psa kojeg je prodao! Stalone je toliko voleo svog psa da je tri dana stajao ispred prodavnice pića i čekao čoveka kom ga je prodao. Čovek sa psom pojavio se trećeg dana. Stalone mu je objasnio zašto je prodao psa i molio ga da mu ga vrati. Čovek je odbio. Ponudio mu je 100, 500 pa 1000 dolara. Čovek nije želeo da ga proda.

Verovali ili ne, Stalone je morao da da čak 15.000 dolara za psa kojeg je prodao za 25 dolara. Ali dobio je psa natrag. Danas je Silvester Stalone, isti onaj koji je nekad spavao na ulici sa svojim psom, jedna od najvećih filmskih zvezda koja je ikad hodala planetom.

Poenta ove priče je: nijedan san nije nemoguće ostvariti. Teško je nemati novca, ali ako nešto zaista želite, potrudite se da pronađete način da to i ostvarite. Propustićete mnoge prilike, ljudi će hteti vaše proizvode, ali ne i vas. Ako niste poznati i nemate vezu, biće vam teško. Međutim, nemojte odustajati. Dokle god ste živi, vaša priča nije završena. Nastavite da se borite!

37 godina živeo u zabludi: Istina o poreklu slavnog glumca zaprepastila svet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs