Pogledajte

Od svih fotografija sa rođendana, ova je pobedila: Kraljica Elizabeta sa 7 naslednika! (FOTO)

U kraljičinom krilu tradicionalno sedi najmlađi član britanske kraljevske porodice - princeza Šarlot Elizabet Dajana
Vip priča
04:26h Autor:
Od svih fotografija sa rođendana, ova je pobedila: Kraljica Elizabeta sa 7 naslednika! (FOTO)
Foto: AP

Glavna proslava 90. rođendana kraljice Elizabete danas se organizuje širom Velike Britanije.

Među mnoštvom fotografija koje su objavljene jedna je posebno privukla pažnju i simpatije javnosti. Reč je o fotografiji čuvenog fotografa Eni Lebovic, na kojoj je kraljica pozirala sa pet praunučadi i dva najmlađa unuka.

U kraljičinom krilu tradicionalno sedi najmlađi član britanske kraljevske porodice - princeza Šarlot Elizabet Dajana, koja je dobila ime po kraljici, ćerka Kejt Midlton i princa Vilijama. Šarlot nema još ni godinu dana, tačnije napunila je 11 meseci. Odmah pored nje desno je njen rođeni brat, maleni princ Džordž (2).

Na levoj strani je prvi Džejms (8) i ledi Luis Vindzor (13), sin i ćerka princa Edvarda, grofa od Veseksa i njegove supruge, grofice od Veseksa.

Mia Tindal (2), ćerka Elizabetine praunuke Zare Filips, drži tašnu na fotografiji. Savana (5) i Isla (3) su dve devojčice na desnoj strani fotografije. One su ćerke Elizabetinog unuka Pitera Filipsa, koji je sin princeze Ane.

U zvaničnoj poseti Indiji: Kejt Midlton obrukala princa Vilijama! (FOTO)

Rođendansku tortu je pravila britanska šampionka u poslastičarstvu Nada Husein. Torta je napravljena od narandžastih kora, a filovana je kremom od putera i marmeladom.

Foto: AP
Foto: AP

BrItanska Pošta je objavila 10 specijalnih poštanskih marki povodom kraljičinog rođendana, među kojima je i jedna fotografija na kojoj je snimljen portret četiri generacije britanske kraljevske porodice. Na njoj su kraljica Elizabeta, princ Čarls, princ Vilijem i najmlađi potomak kraljevske porodice, mali Džordž, prenosi BBC.

Celom svetu zabranjeno, njoj dozvoljeno: Evo šta sve može engleska kraljica!

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs