Žrtva maltretiranja

Tajna otkrivena nakon 50 godina: Incident koji je obeležio život princa Čarlsa!

Policajac koji ga je čuvao u školi ponudio se da se umeša, međutim to princ nije dozvolio i naredio mu je da se drži po strani
Vip priča
20:12h Autor:
Tajna otkrivena nakon 50 godina: Incident koji je obeležio život princa Čarlsa!
Foto: Profimedia

Kada je princ Čarls slomio nos kao tinejdžer tokom ragbi meča, direktor škole je medijima izjavio da je u pitanju bila nezgoda. Pedeset godina kasnije, prava istina konačno je izašla na videlo: Čarls je bio žrtva maltretiranja od strane drugog učenika koji je britanskog prestolonaslednika želeo da "nauči pameti".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Princ Čarls više ne oseća krivicu zbog Dajanine smrti: Žali samo zbog jedne stvari!

"Jedan učenik se bio nameračio na princa Čarlsa. Želeo je da mu pokaže da, samo zato što je član kraljevske porodice, princ nije bolji ni od koga u školi. Iskoristio je trenutak i udario Čarlsa u gužvi, nakon čega se princ pojavio sa krvavim nosem. Svi su bili besni na momka koji ga je napao", rekao je Grejem Hadli, nadzornik doma u kojem je princ boravio 1966. godine tokom školovanja u Škotskoj, piše britanski Daily Mail.

Policajac koji je boravio sa princem u školi ponudio se da se umeša, međutim Čarls to nije dozvolio i naredio mu je da se drži po strani.

"Nije želeo da policajac 'bije njegove bitke' ", dodao je Hadli.

Tadašnji direktor škole Robert Ču tvrdio je da Čarls slomio nos nakon što se jedan od učenika "naglo okrenuo i slučajno ga udario glavom". Hadli je otkrio da je direktoru osoblje škole pomoglo da se zataška incident. On i dalje ne želi da identifikuje napadača, samo je rekao da je on preminuo pre nekoliko godina.

Čarlsa su mnogo maltretirali tokom školovanja, a upravo ovaj nemili događaj može da objasni zašto princ toliko ne podnosi ovaj sport.

Pismo otkrilo veliku tajnu: Ovo je bila najveća briga princa Čarlsa o Dajani!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs