Muškarci ih varali

Prevarene holivudske dive: 4 lepotice koje imaju sve, ali ne i sreće u ljubavi!

Broj prevarenih žena stalno raste, a ove dame osetile su izdaju na svojoj koži
Vip priča
02:26h Autor:
Prevarene holivudske dive: 4 lepotice koje imaju sve, ali ne i sreće u ljubavi!
Foto: Profimedia

Dženifer Aniston, Sijena Miler, Deniz Ričards, kao i mnoge druge uspešne i zgodne žene u Holivudu članice su kluba u koji se niko svojevoljno ne bi učlanio.

Ove dame su lepe i imaju puno para, ali to nije sprečilo muškarce sa kojima su bili da ih prevare.1. Uma Turman

Kada su se 2003. godine pojavile glasine kako je odnos između glumice Ume Turman i reditelja Kventina Tarantina prevazišao granicu profesionalnog tokom snimanja filma Kill Bill, njen tadašnji suprug Itan Houk nije previše mario za to.

Međutim, vratio je glumici duplom merom, pa ju je prevario sa mladom kanadskom manekenkom. Par se ubrzo nakon toga razveo posle pet godina koje su proveli u braku.

Varljivi plejboj, opterećen seksom: 13 žena koje nisu odolele šarmu predsednika Kenedija!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

2. Riz Viterspun

Holivudska glumica Riz Viterspun bila je u braku sedam godina sa kolegom Rajanom Filipijem sa kojim ima dvoje dece. Iako su američki tabloidi već od početka taj brak osudili na propast, kap koja je prelila čašu bila je Filipijeva vanbračna veza sa koleginicom Ebi Korniš.

Kako je glumica tada zarađivala 20 miliona dolara po ulozi, a sa suprugom nije potpisala predbračni ugovor, malo je reći da je nakon razvoda i podele imovine Riz bila ta koja je izvukla deblji kraj. Ne samo da ju je bivši suprug prevario nego je još morala i da mu da deo svoje imovine nakon razvoda.

3. Sandra Bulok

I holivudska glumica Sandra Bulok učlanila se u klub prevarenih žena kada je otkrila da je njen suprug, motorciklista Džesi Džejms vara sa više žena odjednom. Na spisku njegovih ljubavnica našla se i tatu umetnica Ket Von Di koja se sa Džsijem nastavila vezu nakon što se on razveo od Bulokove.

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

Foto: Beta
Foto: Beta

4. Tori Speling

Glumica Tori Speling proslavila se po ulozi Done Martin u seriji “Beverli Hils” koja se emitovala skoro deset godina. Međutim, njena glumačka karijera tada je doživela vrhinac pa je Tori interesovanje preusmerila na televiziju. Snimila je nekoliko sezona porodičnog rijaliti programa, a baš tokom emitovanja Tori je otkrila da je njen suprug vara što je uredno i dokumentovano na televiziji. Uprkos javnoj preljubi, Tori Speling i njen suprug Din Mekdermont nastavili su da budu u braku.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs