Tuga i bol nakon rastanka

Želim da se uvek sećam mog tate: Teški trenuci u domu Dženifer Lopez nakon što se razvela od muža!

Dženifer je u dokumentarcu po prvi put otkrila kako se zaista osećala nakon razvoda od dugogodišnjeg supruga Marka Entonija
Vip priča
11:02h Autor:
Želim da se uvek sećam mog tate: Teški trenuci u domu Dženifer Lopez nakon što se razvela od muža!
Foto: AP

Ako postoji jedna jedina stvar koju bi Dženifer Lopez želela u svom životu, onda bi to definitivno bio zdrav i trajan brak.

Nažalost, taj san joj se nije ostvario sa pevačem Markom Entonijem, jer su nakon sedam godina zajedničkog života, 2011. godine konačno stavili tačku na brak.

Dženifer progovorila o najtežim danima u životu - dugo joj je trebalo da shvati da je zlostavljana.

Međutim, čini se da Dženifer bol kroz koji je tada prošla nikada neće zaboraviti. Ova muzička zvezda je u dokumentarcu koji se emituje na televiziji HBO po prvi put otkrila kako se zaista osećala nakon razvoda od dugogodišnjeg supruga, prenosi uk.eonline.com.

"Sve ovo nisam ni sanjala. Maštala sam o tome da nas dvoje zauvek budemo zajedno. Na kraju krajeva, niko ne želi da rastura porodicu", objašnjava pop zvezda.

Razvod joj je još teže pao zbog dece, blizanaca Maksa i Eme, koji su tada po prvi put pravili društvo mami na svetskoj turneji.

"Ovako ću se uvek sećati mog tate", objašnjava mala Ema dok drži crvenu ogrlicu u obliku srca. "Biću sa njim. Želim da ga se uvek sećam, zato sam i ponela ovu ogrlicu sa sobom".

Zanemarivao je, varao i ostavio - jedna supruga otkriva 4 greške koje su je koštale braka. OVDE pročitajte!

"Mnogo me boli kada vidim koliko im tata nedostaje", kroz plač objašnjava Lopezova. "Mnogo im nedostaje".

I pored ogromnog bola koji je osećala, pevačica je morala da se fokusira na svoju decu i posao, da pruži sve od sebe kako bi opravdala poverenje svojih fanova koji su je pratili na turneji.

"Sećam se koliko sam samo puta pred snimanje sedela u svlačionici i osećala da ne mogu da ujutro nemam snage da ustanem. Nema takvog bola ili neuspeha koji sam osećala nakon razvoda", kaže Dženifer. "Ta nada, taj san, naša bajka, rasprsnula se na komade, a vi se osećate kao da ćete umreti".

"U tom trenutku se osećate kao gubitnik. Ma koliko pokušavali da stvari popravite, ne vredi", dodaje ona.

Monika Beluči i dalje pati zbog razvoda sa Kselom! OVDE pročitajte više.

I pored sve tuge i bola koji je osećala, Dženifer je uspela da ubedi Entonija da joj se pridruži na sceni tokom njene turneje i da zajedno otpevaju pesmu "No me ames", ostavivši publiku oduševljenu.

"Krenuli smo dalje i svi smo zdravi. Preživeli smo", rekla je Dženifer na kraju pesme.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs