PRIČALO SE DA MU JE ŽENA TOLIKO RUŽNA DA GA JE SRAMOTA DA JE DOVEDE NA OSKARA: A onda se OPENHAJMER pojavio sa NJOM

Ljubavna priča Kilijana Marfija i Ivon Makgines nije javno napisana, dok je on godinama uporno odbijao da svetu pokaže svoju suprugu

Vip priča
PRIČALO SE DA MU JE ŽENA TOLIKO RUŽNA DA GA JE SRAMOTA DA JE DOVEDE NA OSKARA: A onda se OPENHAJMER pojavio sa NJOM
Foto: Jay L. Clendenin fo / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kilijan Marfi upravo je dobio Oskara za glavnu ulogu u filmu Openhajmer, a mnogi smatraju da mu je sreću upravo donela supruga Ivon Makgines koja se do sada nikad s njim nije pojavljivala na crvenom tepihu.

Kilijan i Ivon su u srećnom braku od 2004. godine, ali su svoju intimu dugo čuvali tako što se u javnosti nisu pojavljivali zajedno. Taj gest je bio plodno tle za spekulacije kako se Kilijan stidi svoje, par godina starije i ne baš tako atraktivne supruge (bar po holivudskim pravilima). Ali njih dvoje su utišali sve glasine kada su se pojavili zajdeno na dodeli Oskara, srećni i zaljubljeni.

Kilijan Marfi
foto: Stewart Cook for SA / Shutterstock Editorial / Profimedia Slično

Par ima i dva sina, Silijana i Arana koje su dobili 2005. i 2007. godine, ali njihove fotografije skoro da i ne postoje na internetu, a sve zbog toga jer Kilijan pokušava da im pruži anonimnost.

A koliko mu je važno da bude anoniman i da vodi privatan i običan život, svedoči i ova izjava glavnog glumca Openhajmera:

"Vozim se autobusom, idem u prodavnicu po mleko i radim normalne stvari. Mrzeo bih kada bi to postalo nemoguće. Kao glumac, trebalo bi da igrate prave ljude, tako da je neophodno živeti kao normalna osoba."

Kilijan Marfi
foto: Christopher Polk / AFP / Profimedia

Do ove godne Kilijan nikad nije javno govorio o svojoj porodici, pa je sve iznenadio govor dok je preuzimao nagradu. Tom prilikom se obratio svojoj ženi sa rečima: "Volim te".

Te nastavio:"Dve trećine moje porodice sedi tamo. Morali smo jednog da ostavimo kod kuće da sprema ispite", rekao je on. „Ali, samo hvala što ste me trpeli—trpeli ste pola mene i senku mene i odsustva, ostatak mene kada radim ovakav film ili uopšte radim. Uvek ste tu. Hvala."

Kako su se upoznali Kilijan i Ivon, nikom nije jasno i podataka o početku njihove ljubavi nema. Samo se zna da su se venčali u Provansi, na vinogradu njenog oca.

Kilijan Marfi
foto: ABC / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

"Naš prelepi vinograd nosi ime sa kapelom Notre Dame des Anges, koja nas bdi sa vrha brda gde su rimski vojnici nekada stajali na straži, gledajući preko šarenog mozaika vinograda do Mont Ventouka. „Džina iz Provanse " sada je jedan od najvećih izazova biciklizma", piše na veb stranici kompanije. „Vinova loza se ovde uzgaja više od 2000 godina. U to vreme, dok su se imperije dizale i padale, Domaine des Anges je imao mnogo vlasnika, ali njegov uspeh danas je zahvaljujući naporima Engleza, dva Irca i Francuza".

Kako se navodi na sajtu, Ivonin otac, Gej MekGinis, kupio je vinariju kada se njen osnivač penzionisao 1992.

Kilijan Marfi
foto: Avalon.red / Avalon / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs