BACIO JE 10 GODINA BRAKA U VETAR, GOVOREĆI DA GA JE ONA NATERALA DA SE OPIJA DO BESVESTI: Bog ipak od gore vidi sve

Kako je započela ljubavna priča između Bena Afleka i Dženifer Garner i šta se desilo pa je sve preko noći nestalo?

Vip priča
Autor:
BACIO JE 10 GODINA BRAKA U VETAR, GOVOREĆI DA GA JE ONA NATERALA DA SE OPIJA DO BESVESTI: Bog ipak od gore vidi sve
Foto: Profimedia

Ceo svet godinu dana već bruji o braku Bena Afleka i Dženifer Lopez. Njegovo nesrećno lice jasno ukazuje da je ovo bio dobar poslovni dogovor, pre nego neverovatna ljubav. Nedavno je Dženifer Lopez čak izjavila kako su im bile potrebne godine da se ponovo vrate jedno drugom, navodeći obožavaoce na pomisao da su oboje uvek planirali da se vrate jedno drugom.

Ali Lopezova zanemaruje jednu činjenicu: posle njihovog raskida pre 20ak godina, Ben Aflek je imao jednu ogromnu ljubavnu priču i to sa svojom ženom Dženifer Garner.

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Aflek i Garner su se upoznali 2001. godine na snimanju filma da bi romansu započeli 2005. godine. U to vreme Dženifer Garner je bila u četvorogodišnjem braku sa Skotom Folijem, a Aflek je bio veren za Lopezovu. Ipak, oboje su naprasno postali samci, započeli vezu, a potom i veridbu da bi se venčali 2005. godine, a šest meseci kasnije dobili svoje prvo dete.

Zatim je Dženifer rodila još dvoje dece, a Aflek je za to vreme uživao u brak bez trzavica, razvijajući svoju karijeru dok je Dženifer bila tu za njega.

Dženifer Garner, Ben Aflek
foto: Profimedia

Priča se da mu je dosadio porodični život i tu nastaje probelm. Treće dete je došlo da bi njihov brak uspeo, ali izgleda da im nije bilo pomoći.

I dok je Garnerova pričala samo lepe stvari o bivšemu mužu navodeći da je on bio ljubav njenog života, Aflek je u jednom do intervjuaa naveo kako ga je upravo Garnerova i njihov brak odveo u alkoholizam.

Čak ni ovu činjenicu Dženifer nije htela da komentariše iako je ceo svet šokirano gledao u muškarca koji 10 godina braka baca u vetar.

I dok publika odbrojava minute do kraha braka Dženifer Lopez i Bena Afleka, Dženifer Garner uživa u ljubavi sa Džonom Milerom, direktorom kompanije CaliGroup sa kojim je u vezi već 4 godine.

1 / 8 Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs