DOK CEO SVET SAŽALJEVA BOLESNOG TRENERA, NJEGOVE LJUBAVNICE GA BLATE NA SVA USTA: Pikanterije su sada javne i OPASNO JE

Sven Goran Erikson boluje od raka pankreasa i dani su mu odbrojani, ali o bolesnom ljubavniku njegove žene nisu rekla ništa dobro

Vip priča
10:38h Autor:
DOK CEO SVET SAŽALJEVA BOLESNOG TRENERA, NJEGOVE LJUBAVNICE GA BLATE NA SVA USTA: Pikanterije su sada javne i OPASNO JE
Foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

Sven Goran Erikson, bivši fudbalski trener objavio je kako mu je ostalo još godinu dana života nakon što je otkrio da boluje od raka pankreasa. I dok ga svet žali, njegove ljubavnice su odlučile da iznesu sav prljav veš.

Nensi Del Olio, njegova bivša žena kaže da je znala da on ima rak, ali nije znala da je situacija toliko ozbiljna.

"Sven je borac. On će se do kraja boriti protiv toga, ima disciplinu i odlučnost, ali samo bih volela da je malo više religiozan. Da razgovara sa Bogom. Ljudi koji imaju veru bolje prolaze. Ja verujem u čuda," rekla je ona.

Sven i Nensi bili su veoma popularan par u vreme kada je Sven bio veoma popularan trener u Engleskoj. Svima je bilo interesantno kada se "ledeni" Šveđanin zaljubio u vatrenu Italijanku. Obučena u krzno, šljokice, perje i dijamante, Nensi kaže da je bila "prva dama fudbala" kada je bila sa Svenom.

Sven Goran Eriskon
foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Bio je to lud život, pun putovanja, novih poznanstava. Sećam se jednom prilikom za doček Nove 2006. godine u Mozambiku bili smo u jednom odmaralištu. Bilo je tako udaljeno, noćna mora stići tamo - avionom, pa helikopterom. Ali bilo je samo dvadesetak gostiju, uključujući Nelsona Mandelu i njegovu suprugu i nas. Pa smo večerali sa Mandelom. Tada se pomalo gubio, ali oh, i dalje je bio tako harizmatičan i magnetičan. To nikada neću zaboraviti."

Svenu se nije dopadalo to što je Nensi privlačila pažnju gde god bi se pojavila. Njena slika kako se smeje Toniju Bleru obišla je svet.

"Sven me je jednom pitao da li sam imala aferu sa Tonijem Blerom, ali to je bilo zato što sam rekla da ako ću ikada imati aferu, to mora biti s nekim ko je na višem položaju od njega, nikad ne smeš da ideš korak nazad. To je značilo da bih imala aferu sa premijerom ili nekim iz kraljevske porodice. Moje mete su bili Toni Bler i princ Čarls. Šalim se," ispričala je Nensi.

Sven Goran Eriskon
foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia

Ali istina je da Nensi nije imala aferu sa drugima, dok je Sven imao veoma javnu aferu sa novinarkom Urlikom Džonson, što je dokaz da je on "pao niže na lestvici".

"U tim situacijama ili si veoma arogantan ili veoma glup. On je bio veoma glup. Imao je aferu sa nekim ko je hteo da ga iskoristi zbog publiciteta."

Tada je Urlika Džonson javno priznala da ima aferu sa Svenom, dok je Nensi branila svog muža sve dok u javnost nisu izašli dokazi da je Sven zaista preljubnik.

Urlika Džonson
foto: Profimedia

Za Svena, Nensi kao da je bila kamen oko vrata. On je radio sve kako bi mogao da podrži njen ekstravagantni život.

"Mislim da me je voleo, ali nije mogao da se nosi sa mojom ličnošću."

"Kada sam ušla u vezu sa Svenom, napravila sam grešku. To nisam mogla da priznam ni sebi, jer sam zbog njega ostavila svog prvog muža. Nanela sam mu mnogo bola i zbog toga nisam smela da priznam da sam pogrešila što sam otišla sa Svenom.

Nakon niza njegovih preljuba i javnih prevara, odlučila sam da se razvedemo. Sven je hteo da pokušamo još jednom, ali nisam mogla. "

A zašto par nikad nije imao decu? Nensi kaže da je bila trudna dva puta.

"Kada sam otkrila da sam trudna, to je bio šok. Na trenutak sam mogao da se predomislim (o tome da imam decu), mislim, ali priroda je donela odluku. Imala sam dva spontana pobačaja. Na kraju, nikad nisam htela da imam decu kako bih sačuvala brak, to nikad ne bi uspelo."

Sven Goran Eriskon
foto: ADRIAN DENNIS / AFP / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs