"NAŠ BRAK BIO JE GOTOV NA DAN VENČANJA": Varao je na svakom koraku, spavao je i sa muškarcima, bili su zavisni od SE*SA

Brak Bjanke i Mika Džegera bio je prepun turbulencija i sočnih detalja, koji su doveli do kraha.

Vip priča
20:12h Autor:
"NAŠ BRAK BIO JE GOTOV NA DAN VENČANJA": Varao je na svakom koraku, spavao je i sa muškarcima, bili su zavisni od SE*SA
Foto: Profimedia

Mik Džeger je bio jedna od najvećih rok zvezda na svetu kada je upoznao suprugu Bjanku na koncertu Rolingstonsa u Parizu 1970. godine. "Mik, ovo je Bjanka", navodno je rekao američki slikar Donald Kamel kada je upoznavao par.

"Vas dvoje ćete imati sjajnu romansu. Stvoreni ste jedno za drugo.", rekao je i donkle bio u pravu.

Ljubavna priča para bila je burna, par se venčao manje od godinu dana kasnije, a Bjanka je već trudna sa njihovim prvim detetom. Postali su omiljeni par 70-ih, ali njihova rokenrol ljubavna priča nije potrajala.

Bjanka Džeger
foto: Profimedia

Bjanka je podnela zahtev za razvod 1. maja 1978. godine, ali su problemi u njihovom braku počeli mnogo pre toga, kako je jednom priznala: "Moj brak se završio na dan venčanja".

Rokenrol sastanak

Rođena u Nikaragvi kao Blanka Perez-Mora Masijas, Bjanka je upoznala pevača Rolingstonsa u Parizu u septembru 1970. Prisustvovala je after partiju nakon jednog od velikih koncerata benda, gde ju je Kamel upoznao sa Mikom.

Prema višestrukim računicama, njihova veza je bila trenutna.

"Nikad nije bilo sumnje da će se Mik zaljubiti u Bjanku. Mik je pogledao u Bjankino lice i video - Mik", rekao je jedan od Mikovih bivših ljubavnika za The Baltimore Sun.

Mik Džeger

Mikov prijatelj je rekao: "Oboja su neraspoloženi, mrzovoljni i tajnoviti. Bili su fantastični zajedno od samog početka."

Mik je možda bio međunarodna rok zvezda sposobna da dobije bilo koju devojku koju poželi (veština koju je redovno pokazivao), ali se činilo da je Bjanka drugačija.

Tajanstvena, lepa i zanesena u "fantaziju" Mikovog rokerskog šarma, Bjanka je brzo pala.

Kasnije je o njihovom susretu rekla da je bila zahvaćena "romantikom trenutka" i da je život sa Mikom "bio samo fantazija", dodajući: "Ne bih to trebalo da kažem – jer je tako arogantan".

Ali par je bio zaljubljen i nakon burne romanse vezali su se samo devet meseci kasnije.

Mik Džeger
foto: Profimedia

Kraljevsko venčanje rok zvezda

Mik i Bjanka Džeger rekli su "da" na raskošnoj ceremoniji u Sen Tropeu, u Francuskoj, 12. maja 1971, dok je Bjanka već bila u četvrtom mesecu trudnoće na dan venčanja.

Oni su bili slika kraljevske porodice rok zvezda, njihovom venčanju su prisustvovala i druga velika imena uključujući članove Bitlsa Pola Makartnija i Ringa Stara.

Nakon njenog venčanja sa Mikom, i dočeka njihovog prvog i jedinog deteta – ćerke Džejd – u oktobru 1971. godine, Bjanka je postala nova 'It Girl' iz 70-ih.

Bila je to titula koju je dorasla svojim glamuroznim odevnim kombinacijama, društvenim ludorijama i dramatičnim nastupima na velikim događajima tokom vrhunca ere 'seksa, droge i rokenrola'.

Odsutni muž

Mik je možda bio Bjankin muž, ali je i dalje bio pevač Roling Stonsa i bio je odan bendu. Od 1972. većinu svog vremena provodi na putu, na turnejama i snimanju sa svojim kolegama iz benda dok se Bjanka vratila u Njujork.

Mik je navodno imao nekoliko afera tokom braka sa Bjankom, a najpoznatija bila je ona sa Džeri Hol.

Džeri Hol
foto: Profimedia

Mik je upoznao manekenku i glumicu u Studiju 54 1976. godine, koja je još bila sa tadašnjim verenikom Brajanom Ferijem. Nakon što je otkrila muževljevu aferu, Bjanka je 1. maja 1978. tužila za razvod braka zbog preljube.

1 / 10 Foto: Profimedia

Postojale su glasine da je Bjanka imala sopstvene afere, ali nijedna nije bila tako glasna i javna kao Mikova sa Holom.

Bjanka se više nije udavala. Nekad prelepa glumica nedavno je viđena na pariskoj Nedelji mode, a njen izgled su mnogi uporedili sa kraljem popa Majklom Džeksonom. Ipak, jedno se mora priznati, crnokosa Bjanka izgleda odlično za svoje godine.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs