GLEDALI SMO JE PIJANU I DROGIRANU KAKO SE TETURA ULICAMA: Sada se vratila jača nego ikad, i svi se čude KAKO IZGLEDA

Glumica Miša Braton se proslavila početkom dvehiljaditih u seriji "OC", navodno je savladale probleme sa kojima se godinama borila.

Vip priča
Autor:
GLEDALI SMO JE PIJANU I DROGIRANU KAKO SE TETURA ULICAMA: Sada se vratila jača nego ikad, i svi se čude KAKO IZGLEDA
Miša Barton, Foto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Glumica Miša Barton bila je jedna od najvećih tinejdžerskih zvezda 2000-tih, a mnoge devojke kopirale su njen modni stil koji su u medijima kritičari uvek hvalili. Zbog brojnih problema s mentalnim zdravljem Miša se povukla iz Holivuda, a sada je otkriveno da se ponovo vraća glumi i na televizijske ekrane.

Miša Barton
foto: FOX - YARISH, MICHAEL - Album / Album / Profimedia

Glumica se pohvalila ulogom u seriji 'Neighbours', sapunici koja je godinama bila hit u Australiji, a sada su odlučili da snime ribut. U seriji je ranije glumila i pevačica Kajli Minog, koju je Barton spomenula kao jedan od razloga zašto je prihvatila ulogu nakon što su je producenti kontaktirali.

Serija će biti dostupna na strimingplatformi Amazon 25. septembra. Miša je tim povodom gostovala u emisiji na jednoj australijskoj televiziji, tamo su je prvi put nakon dugo vremena videli fanovi, jer je video postao viralan. Mnogi pišu kako se promenila, pa tako ova 37-godišnjakinja danas izgleda mnogo drugačije nego kada je bila na vrhuncu slave.

@10newsfirst Mischa Barton has responded to recent revelations that The O.C. creators Josh Schwartz and Stephanie Savage deeply regret killing off her character Marissa Cooper in the season 3 finale. The 'Neighbours: A New Chapter' star acknowledged the now-iconic 00s show was one of Schwartz’s “first really big shows as a writer” and would have been "complicated to navigate" her ending. “I think it's very sweet that the fans are so, and still get so upset about, you know, Marissa's death,” she said in an interview alongside Neighbours co-star Stefan Dennis (Paul Robinson). #10newsfirst #neighbours #mischabarton #theoc #marissacooper #ryanatwood #summerroberts #sethcohen ♬ original sound - 10 News First Australia

Podsetimo, karijera Miše Barton je obećavala i uloge poput one u seriji "O.C." omogućile su joj slavu i popularnost, ali taj trenutak nije okrenula u svoju korist. Ova tinejdžerska serija bila je njena karta za Holivud, ali u trenutku dok joj pristižu poslovne ponude Miša odlučuje da napusti seriju i da se vrati u Englesku jer je, kako je rekla, htela je da opet upozna samu sebe.

U Los Anđeles se vratila nakon godinu dana i tada su stavi krenule u pogrešnom smeru i javile su se prve sumnje o njenim problemima s alkoholom. Naime, kad se vratila policija ju je uhapsila zbog vožnje u pijanom stanju i tu je bilo još par incidenata zbog kojih je Miši karta za velike projekte u Holivudu skliznula iz ruku. Nedugo nakon što je najavila svoj povratak poslu smeštena je na psihijatriju i to navodno jer je pokušala da se ubije, ali ona je te napise demantovala.

1 / 7 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumila je u nekoliko filmova ali nijedna uloga joj nije ostvarila veliki povratak i zbog toga je Miša tužila svoju mamu koja joj je bila i menadžerka i optužila je je kako joj je uzela zaradu od filmova. 2017. godine komšije glumice su pozvali policiju jer su primetili da se nešto neobično događa i da Miša viče u dvorištu i čudno se kreće. Policija je došla do njene kuće, a kada je Miša došla k sebi tvrdila je kako joj je neko podvalio drogu u piće. Njena figura je uvek bila besprekorna, ali otkako su joj se počeli gomilati problemi Miša je prestala da vodi toliko računa o svom izgledu i dobila je dosta kilograma.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Miša Barton