"ČOVEK KOJI JE 4 GODINE MLAĐI OD MOG DEDE ME POVUKAO ZA KOSU I GURNUO JEZIK U USTA": Jeziva ispovest Milene Radulović

Ispovest Milene Radulović o zlostavljanju koje je navodno pretrpela u školi Mike Aleksića, ledi krv.

Vip priča
12:39h Autor:
"ČOVEK KOJI JE 4 GODINE MLAĐI OD MOG DEDE ME POVUKAO ZA KOSU I GURNUO JEZIK U USTA": Jeziva ispovest Milene Radulović
Foto: Petar Aleksić

Glumica Milena Radulović koja je prva izašla u javnost i učitelja glume Miroslava Miku Aleksića optužila za seksualno zlostavljanje, juče je u Višem sudu u Beogradu svedočila u postupku koji se vodi protiv njega.

Milena je pre izvesnog vremena odlučila da progovori i ispriča šta je godinama proživljvala dok je pohađala čuvenu školu glume kod Miroslava Mike Aleksića (69). Milena je Aleksića prijavila policiji, a u prijavi je navela da je od svoje 11 godine pohađala pomenutu školu glume i da je on krajem 2012. godine, dok je pohađala grupni čas (tada maloletna) poljubio, bez njenog pristanka.

Milena Radulović, Ognjen Janković
foto: ATA Images

- Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se - rekla je Milena u svojoj ispovesti. Mika Aleksić prvi put je silovao početkom novembra 2012. godine. Imala je 17 godina, a on 61.

Milena Radulović je sve detalje silovanja ispričala u policiji.

- Do tog trenutka nisam pomislila da je takvo nešto uopšte moguće. Nisam ga poznavala takvog i u tom periodu bila sam ubeđena da sam jedina i sama. Bio je to šok. Slom! To je za mene bila druga porodica. Zaista!- kaže Milena.

Ona je istakla da se Mika postavljao prema učenicama kao otac, a da joj je jedan slučaj dao vetar u leđa kada je reč o sudskoj borbi sa Aleksićem.

Mika Aleksić
Mika Aleksićfoto: Kurir/Dado Đilas

- Stidela sam se sebe. Mrzela sam sebe tokom ovog perioda. Bio je manipulator koji je odnose sa svojim učenicima gradio iz pozicije oca, neospornog autoriteta. Pre dve godine pojavila se devojčica rođena 2000. godine – bila je u veoma lošem stanju. Za mene je ona postala motivacija da zaustavim sve ovo. Ali bila sam zarobljena – nisam uspela da nateram druge devojke da ispričaju o svemu tome. Oni, uključujući i mene, nisu verovali u sud, u birokratiju, mislili su da će sve ovo potrajati mnogo godina. Pored toga, bilo nas je sramota i nismo mogli roditeljima da kažemo šta se dogodilo - objasnila je ona.

Milena je juče u Višem javnom tužilaštvu iznela nove detalje.

- Pitao me je "da li se kre..m, kako se kre..m, s kim to radim", ja sam mislila da to ima neku svrhu pirpreme. Na kraju me je poljubio čovek od 62 godine, a ja sam tada imala 17. On je bio čovek četiri godine mlađi od mog dede, zaista odvaratan osećaj. Uhvatio me je rukom za potiljak, povukao za kosu i gurnuo mi jezik u usta. Pokušala sam rukom da ga odgurnem, a to se sve desilo u par sekundi - ispričala je.

Milena Radulović, Ognjen Janković
foto: ATA Images

Ona je potom navela i da se posle poljupca dogodilo da joj naredi da "raširi noge" i da je šakom uhvati za vaginu uz konstataciju da "ona treba da bude kao jabuka", a potom i da joj prstima penetrira u telo.

- Bila sam uplašena i šokirana. To je bio osećaj izdaje od čoveka kome sam verovala, prema kome sam osećala poštovanje i strahopoštovanje. Izgubila sam samopouzdanje, mislila sam da me kažnjavao, osećala sam se prljavo. A onda su se desile pretnje, da će ako progovorim uticati na to šta će moji prijatelji da misle o meni i da ću se ogaditi tadašnjem partneru. A kada sam se prvi put usprotivila, bukvalno me je udarao i tukao pred celom grupom - ispričala je prvi put javno na suđenju Milena Radulović i dodala da se plašila Aleksića.

Imala sam suicidne misli

- Strahovala sam da izađem iz mreže u koju me je uvukao. Imala sam suicidne misli, mislila sam da posle svega što mi je uradio moj život više ne vredi. Plašila sam se Mike Aleksica. Iz odnosa punog poverenja, taj čovek me je povredio kao niko nikada u životu. On je uživao u bolu, u plakanju, nisam znala za šta je taj čovek sposoban - ispričala je glumica, koja je prva skupila hrabrost i javno progovorila o zlostavljanju u Aleksićevom dramskom studiju.

Podsetimo, Miroslav Mika Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanje, od toga dva u produženom trajanju i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja. Optužilo ga je sedam devojaka među kojima su Milena i glumica Iva Ilinčić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs