KUPALA SE U MILIONIMA, PA S DECOM ZAVRŠILA NA ULICI: Živela je kao BESKUĆNICA, a onda napravila neviđeni PREOKRET

Mnogi se pitaju kako danas živi pevačica Hana Spirit, koja je bila beskućnica i kako je uspela da se izdigne.

Vip priča
Autor:
KUPALA SE U MILIONIMA, PA S DECOM ZAVRŠILA NA ULICI: Živela je kao BESKUĆNICA, a onda napravila neviđeni PREOKRET
Kako danas živi pevačica koja je bila beskućnica, Foto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Hana Spirit (41), nekadašnja pevačica grupe S Club 7, otkrila je da je tokom Božića bila beskućnica i da je poslednjih pola godine živela po raznim domovima sa svojom porodicom. Naime, nakon što im je bivši stanodavac rekao da imaju samo dva dana da pronađu novi dom, što im nije ostavilo dovoljno vremena da se snađu, familija je išla od jednog do drugog doma - Našem je stanodavcu hitno trebao novac pa je sve brzo prodao - izjavila je Hana.

Hana Spirit
Hana Spiritfoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Svi misle da mi moramo biti milioneri, ali nažalost to nije istina. U to vreme smo uživali, dok smo bili slavni, šta je bilo, bilo je - komentarisala je Hana.

I njen je kolega je imao finansijske poteškoće. Naime, 2018. Pol Katermol, još jedan član S Cluba 7, prodao je svoju Brit nagradu za oko 75.000 evra, nakon što je izjavio da treba nečim platiti račune. Britanski su mediji pisali da je Spirit u vreme dok je bend bio na vrhuncu, zarađivala oko 170.000 evra godišnje. Bio je to kraj devedesetih i početak novog milenijuma. Nakon što se bend raspao, Spirit je počela da se bavi glumom, dobivši ulogu u ITV drami Primeval 2007., a nekoliko godina kasnije nastupala je na Vest Endu.

Hana Spirit
foto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

Međutim, bolest ju je prikovala za krevet, a kafić koji je nejn muž držao je propao, a oni su bankrotirali.

U pokušaju da poboljša svoje finansije nakon godinu dana nestabilnosti - uključujući kratak boravak u kojem je bila beskućnica - Hana objavljuje autobiografiju, ali je hrabrim potezom pomerila datum izlaska tako da se poklopi sa početkom ponovnog okupljanja S Cluba.

Njena knjiga pod nazivom "Suočavanje sa muzikom" trebalo je da bude objavljena nedelje koja počinje 2. oktobra, ali će sada stići na police 12. oktobra – istog dana kada na scenu izađu Bredli Mekintoš, Džo O’Mira, Džon Li i Tina Baret.

S Club je nastao 1998. i snimio četiri studijska albuma, objavio 11 singlova, prodao više od deset miliona albuma širom sveta i zajedno zaradio 50 miliona funti kao brend, pre nego što su se razdvojili pet godina kasnije 2003. Ranije ove godine, svih sedam članova benda na vrhu liste potvrdilo je da se ponovo okupljaju na turneji povodom 25. godišnjice.

Hana Spirit
Hana Spiritfoto: Mattpapz / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Hana je u početku odbila da se pridruži grupi, navodeći nedostatak brige o deci i pristala je da se pridruži tek kada je muzički menadžer Sajmon Fuler ponudio da plati dadilje. Dva meseca kasnije, u aprilu ove godine, umro je član benda Pol Ketermol. Hana je tada prihvatila petocifrenu sumu da ispriča svoju priču, što je ostavilo gorak ukus u ustima preostalih članova benda. Rejčel Stivens, Džo O'Mira, Džon Li, Bredli Mekintoš i Tina Baret su tada odlučile da preimenuju bend u S Club i nastave kao petočlani.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs