SAZNAJTE VIŠE

BUNTOVNIK I NAJLEPŠA ŽENA 60-TIH: Ljubavna priča Kita Ričardsa i Pati Hansen traje 40. godina - Njoj je dao SVE

Njihova ljubacv traje više od četiri decenije, oni su od kul seksi para, danas savršeni - baka i deka.

Vip priča
Autor:
BUNTOVNIK I NAJLEPŠA ŽENA 60-TIH: Ljubavna priča Kita Ričardsa i Pati Hansen traje 40. godina - Njoj je dao SVE
Kit Ričards i Pati Hansen, Foto: CJ Contino Collection / Everett / Profimedia

U vreme kada je Kit Ričards upoznao ljubav svog života - Peti Hansen, gitarista Rolingstonsa je već jednom bio oženjen i imao troje dece. Ali kada je video američku manekenku kako pleše u Studiju 54, odmah se zaljubio.

Nisam je ponovo video neko vreme, ali vizija mi je ostala u mislima“, napisao je muzičar u svojim memoarima „Life“.

Kada su se njih dvoje ponovo sreli, njihova ljubavna priča je odmah počela.

Više od četiri decenije kasnije, par ima dve ćerke, Teodoru i Aleksandru, i petoro unučadi.

Pati Hansen, Kit Ričards
foto: /Newscom / Newscom / Profimedia UČITAVANJE...

„Nije me briga koliko kul i moderan i šta god da misliš da si“, rekao je Ričards za GQ magazin. "Ono što se računa je porodica. Zbog toga sam sve to radio."

Ali kako je tačno rok zvezda koja je stalno na turneji i veoma zaposlena manekenka imala vremena da izgradi tako stabilnu i čvrstu vezu, kao i da podigne porodicu?

Kit kaže da je postojao život pre Peti i život posle nje

Kada su se Ričards i Hansen prvi put sreli 1979. godine, ona ga je odmah osvojila.

"Nisam znao da li je znala da je namešteno da se vidimo", rekao je u intervjuu za Veniti Fer. „U trenutku kada sam video Peti, pogledali smo se, a ja sam rekao: 'Zdravo, nešto mi se dešava'. Ali za Peti je bilo sasvim drugačije. Više je želela da se vrati na plesni podijum nakon što joj je Ričards dao flašu šampanjca.

Tek kada je Peti otišla na Ričardovu proslavu 36. rođendana, konačno su bili na istoj stranici. „Kada smo se Peti i ja ponovo sreli, to je bilo samo... bum“, opisao je Ričards. „Postojao je život pre Peti i život posle. Samo smo kliknuli, a ona me je izbavila iz, da tako kažemo, mračnih perioda... ne ulazeći previše u detalje.“

- Ona je fizički najdivnije i najlepše biće na svetu. Ali, to nije to! Lepota svakako pomaže, ali radi se o njenom umu, njenoj radosti života i tome što misli da je ovaj razbijeni džanki momak koga voli. Na sedmom sam nebu i piškim u gaće zbog toga - napisao je Ričards u “Životu” o prvim danima veze sa Peti.

Iako se manekenka donekle slaže, ona jasno stavlja do znanja da se i ona "pridružila Kitovom ludilu" zbog perioda u kojem su živeli.

„Bilo je to 70-ih, tako da ne možemo reći da je sve bio Kit", rekla je ona. Međutim, sazbala je da je Ričards obećao njenoj mami da će se brinuti o njoj.

„Kit je obećao mojoj mami da će se brinuti o meni, i to je uradio."

Par je učvrstio svoju vezu 1983. godine, nakon što je Ričards zaprosio Peti u Kabo San Lukasu. Prema rečima muzičara, Peti Hansen je odmah pristala, a onda mu je „skočila na leđa i slomila mu nožni prst”.

Iako se manekenka na te događaje seća malo drugačije, i brzo je istakla da ju je dva puta pitao pre nego što je pristala da se uda za njega. Tokom njihove veze, Ričards je stalno pokazivao svoju ljubav prema Hansen tako što uz pomoć umetnosti i nje pravio dela koja su ga asocirala samo na nju.

Sada u svojim 70-im i 60-im godinama, Hansen ih opisuje kao ultimativni "stari bračni par".

- Kit me je spasao, njegova ljubav i razumevanje su me uvek ispunjvali pozitivnom energijom, uvek mi je davao nadu i spas mi je od depresije sa kojim se oduvek borim - rekla je Pati Hansen.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs